Hos Mamma & efter :)

Den 20e nov åkte jag ju till Mamma o hade faktist skoj, vi bakade o fixade till Annis o Mickan fyllde.. O så träffade jag Sandra o Sarah på fredagen men Sandra följde med mig hem o sov hos mig hela helgen, snacka om att vi hade as mycke o snacka om.. O mer finns de.. Men finns alltid här för mina vänner, hoppas ni vet de.. Sen på Måndagen där den 26e så åkte jag mot skåne :) Älskling mötte mig i Hässleholm, o sen drog vi hem ..

Jag älskar Andrée Olsson mer än allt annat o mycke mer! Finns alltid hos dig o hos mina vänner.. Är glad att jag träffade Sandra igen! Hoppas bara Malin med tar kontakten!

Den 12 Januari blir de 18års fest för min del. emn bara endel får komma ;P Men fyller den 20januari ska bara ha festen tidigare..

/ SandraH

Festen den 17e nov :D :(

Ja vi gick först till Palle jag o Andrée där va de okej men vi gick snarast till Marcus de va skit roligt förutom när allt blev kaos, en kille som satt bredvid mig i köket o han hade somnat så skrek en tjej öh han håller på o spiller ut ölen vi ba jaa typ o vart skit shockade, sen började han spy med o när han skulle till toan så kissade han på sig med hörde jag. men jaja sen efter de fick jag o Andrée o nicos följa med han hem o allt va helt cp.. Men så ringde Andrée Anna för han vill reda ut bråket o så hela doms gäng kom ner o skulle tydligen förlja med.. men en som heter Ted va ju hel sjuk i huve, först berättade nicos för honom elelr dom vad som hade hänt att han hade pissat o kräkt o spilt öl o somnat o massa, men han Ted trodde de ju inte o så fråga Ted mig visst har han inte pissat på sig, ja ba joo han ba nej absolut inte så frågar han ju den fulla typen o han säger ju nej själv men han va ju för full.. o de slutade nästan i bråk efter vi lämnat han fulle fan, då frågade Andrée alla vart dom skulle om dom skulle med oss eller om dom skulle gå hem till han dom va hos innan.. men dom skulle gå till han dom va hos innan så sa Andrée hejdå till alla o dra åt helvete åt ted, för han va ju en idiot hela vägen ditt han sa helan o halvan till mig o Andrée o jävla fitta till andrée o massa skit.. O när vi va halv vägs till den fulle fan så sa ja du är fan helt dum i huve till Ted för när han höll på så han ba vll du slås ja ba nej de vill jag inte jag säger bara att du är sjuk i huve, han ba jaja då är jag väl sjuk i huve då ja ba ja de är du, han ba aa! Men iaf så när Andrée sa dra åt helvet till Ted så fick ted de till att han sa dra åt helvete tjockis, o dde sa han inte så ted kom fram där o mucka om sa du tjockis till mig du kallar mig inte tjockis ja bara gick i mellan o skrek sluta o massa skit fick fan utbrått, sen när vi kom därifrån så börja ja gråta o skaka skit mycke.. MEn älskling fick mig o lungna ner mig.. så efter ett tag knallade vi hem till Marcus igen för Andrée hade ju doms hem nyckel.. så skulle vi efter festa lite hos Palle, men vart inte så mycke.. inte för min del iaf för hade spräng onti huve.. men förutom de med ted så hade jag skit kul, träffade tre st tjejer men kom mest i kontakt med Jessica <3 skit snäll tjej.. Så de va liksom både roligt o katastrof:P
/ Sandra

Forever <3

Idag ska jag bara ta de lungt o umgås med mitt hjhärta, o ut o gå, när jag kommer hem från mamma den 26e nov ska ja börja springa på morgonen! se hur de går, försöker verkligen gå ner i vikt, om ni har nåt förslag så kan ni ju skriva till mig :) Andrée är helt oslagbar jag älskar verkligen honom! Imorgon ska vi på fest, WII längtar ;D

Jag är en sån person som inte tycker illa om nån som inte gätt mig de intrycket, ger alla chansen som inte gjort mig nåt, o så kommer de alltid o vara, o dom som betyder nåt för mig förlåter jag alltid oavsätt vad, om jag inte skulle göra de skulle de va åt riiktigt illa dom gjort..

Jag älsar mitt liv när allt bara känns perfekt, men de finns ju vissa dagar de är helt nere.. men med älskpälsk o mina planer så kan man ju bara vara glad !

Andrée o jag föralltid <3

Ni som accepterar mig för den jag är, dom accepterar jag med !

/ SANDRA

Jobbigt :/

Ja, jag vill fira nyår hemma hos Mamma ensama bara jag & andrée.. Men han verkar inte vilja de.. men jag vet inte?! Vill vara hund o katt vakt.. Palla vara här hemma o låsas vara glad när jag vill vara där jag hör hemma.. asså de skulle vara skoj o fira hos Andrées mamma Carina med, men vill som helst vara hemma. Men jag kan inte göra bara som jag vill ju..
/Sandra

Snart :)

Ja om snart 1 vecka åker jag upp till Mamma :)
Imorgon ska jag nog köpa present till Annis o Mickan dom fyller ju 13år ;D men de va nåt mer jag skulle köpa men kommer bara inte ihåg va de va :S ajja kommer väl kanske på de :P har tat håll mer i öronen.. vill jätte gärna ha håll i läppen.. Men om jag ska ha tandställing kanske de inte är bra. men kanske har de ändå får se ;P Men nu ska jag sluta..
/Sandra

Längtan!

Ja vill upp till Mamma NU! Men får vänta till den 19e dec.. Vill flytta upp ditt. men känns som jag sviker då? gör jag de? pappa blir ensam? aah jag har ingenanning, men har mer chans där uppe när de gäller jobb känns de som har mer kontakt o hjälp.. Men får se, Älsk tack för att du finns hos mig de betyder mest, JAG ÄLSKAR DIG.

Idag ska vi till skopunkten, jag måste köpa vinterskor börjar bli kallt om fötterna nu ute :/ Men jag längtar faktist efter snön, de är så himla fint.. o underbart även fast de är för kallt :P Men vill upp för där kommer fina snön fortare o oftare ;P
/ Sandra

Tråk!

Älsk blev hemma från skolan idag :/ vilket jag tycker är tråkit eftersom jag vill han ska sköta skolan, men skoj o ha han nära sig med.. Men Ska strax göra mig i ordning o hoppas på att något händer.. Nu har jag kommit på att ja måste sköta de med ätandet o träning mycke rörande, ska ut o gå varjdag sen ska ja göra fem situpps varje dag denna veckan, sen ökar de ;) Älsks idé ;D mén bara de att de ökar ;P Nu är de inte långt kvar tills snön faller ner hoppas jag.. & dessutom inte långt tlls jag kommer HEM !
/Sandra

WIIIE ! <3

Älskling ska flytta hem till mig ;D sååå snart som möjligt.. Fan vad glad jag är för de.. Men saknar Mamma o dom för mycke.. :/ Men ska ditt den 19dec :D O så håller pappa på att sätta upp mina speglar nu :D WI .. /Sandra

RSS 2.0