Vänskap? :'(

Jag saknar en vän, till och med en bästa vän.. Är bara så himla jobbigt, vill ha någon vän att bara snacka med, och som man bara kan ta en promenad och snacka eller något i den stilen. Men det finns det ikke. Nej Sanni kommer nog förbli den som inte har några vänner i nödfall, japp det är väl tyvärr sanningen :'/ känns i alla fall så. Eller också är det så att dom finns där när dom själva tror det är nödfall, men när det bara är något som är tillfället inget som är där för jämnan. Vet att visa finns där när jag börjar snacka, men tydligen inte så mycket som jag behöver. och mindre än vad jag anat.! Det är verkligen nåra som ens sagt hur mår du? Asså jag har inga nära vänner som jag velat ha i hela mitt liv. Som man kanske kan gå till då man behöver lite omväxling. Men ärligt talat så har jag nog ingen sån!  Jag undrar igentligen VARFÖR? Ja varför är det så, om någon av dom "vännerna" jag har läser detta så kan ni ju svara på varför jag inte har någon nära vänskap? Och varför det är just jag som råkar ut för detta, gör jag något fel? eller det kanske är något fel på mig? ja vad vet jag, ber er bara vara ärliga, och säga ert svar rakt ut. För orkar inte mer. kan fatta att jag kanske drar mig undan, men det är för att jag är rädd för och bli sviken om och om och om igen, har blivit det för mycket i mitt liv. Tror inte jag haft många en typ en där och en där som har förstått men som nu har försvunnit. i alla fall vissar dom inge mer än FÖRSVUNNA!


Finns det ens EN enda? Ja man börjar ju i alla fall undra. Kan ta månader innan man hör något, eller att jag måste fråga. Men jag orkar inte vara den som alltid ska fråga, har vart det i mitt liv. Eller också har jag gömt mig för jag inte orkat leva!

/ Ledsen Sanni

Min enda kärlek <3

Du är verkligen det finaste och bästa jag har. ingenting utan dig hjärtat.. om det ändå gick och beskriva hur mycket jag verkligen älskar dig. Du och jag har gått igenom massor, och det bevisar bara hur mycket vi älskar varandra, att vi står fast hos varandra i både våt och torrt, är så glad att du finns där när jag behöver dig. att du bor här hos mig och min Pappa är jag otroligt lycklig för om et inte hade vart att du vart hos mig ALLTID så hade jag bara kännt mig ensam och deppat ner ännu lättare. nu kan jag deppa ner sen kan det va bra när jag fått prata med dig om vad det kan vara, vet ju faktist inte alltid vad det är. Men är glad att du håller min hand så hårt! det lyckligaste som hänt mig är mycket med dig. Sist jag såg min lycka va när min Mamma&Pappa var tillsammans sen des har jag aldrig vart lycklig fören du kom in i mitt liv, då reste du upp min lycka, trodde aldrig jag kunde bli lycklig igen, men det kunde jag och det var med dig. Alla våra skratt, alla våra lyckliga stunder. Älskling jag är så himla lycklig att du kunde ge mig hop på livet igen. Livet är jobbigt det är de. men när du finns där så vill ja bara glömma alla beskymmer som jag har och bara vara hos dig och tänka på oss. Vi måste kämpa, men det gör vi tillsammans och jag vet att jag kan tjata, men det är för att jag inte vill se dig olycklig i framtiden. För då kommer jag inte orka. Vill att det alltid ska vara you&me <3 Du har fått mitt hjärta. Och hoppas du behåller det. när vi förlovade oss vart ja bara ännu lyckligare. Men det lyckligaste är att du är min, och att det är föralltid :')  Älskling, säg att jag är din förevig!
Att få ligga i din famn ger mig tygghet att känna min hand i din är ett beviss på att du älskar mig lika mycket som jag älskar dig. Att få vara med jsut dig älskling, är det bästa jag vet! hade inte kunnat se en framtid utan dig hjärtat. Jag älskar verkligen dig, du är hela min värld <3




Idag var vi ju och handlade, så vart brunett ;) Pappa ville bjuda på de :'D  Glad jag vart. Och får inte mina pengar fören på Torsdagen förmodligen :( pissigt. Jag och älsklo ska ju pierca oss då. :D WII Ska bli roligt. nu har vi beställt hemkörning, jag ville inte ha pizza igen så jag tog bakad potatis med skinka och sallad. gott förhoppningsviss ;P Sen ska jag gå stavgång :) Men nu orkar jag inte skriva mer nu. PussSanni


pengar?

Får man pengar idag må tro? hoppas det. Annars får jag väl det imorgon, men det kommer ju in på Andrées konto så kan inte kolla de nu för han sover ju :/ men får kolla det sen! Igår va ju Pappa och jag o kollade synen, vi båda behöver glasögon så vi checkade det med:P Och dyrt vart det, 8000 nånting tillsammans men mina vad billigast dom gick på 2000nånting. Menmen, vi är ju tvungna och ha. Jag är närsynt, fast det märks :P och skelar ju med ena ögat där det är nersatt syn på, men gör det mest när jag är trött, har opererat mig två gånger för det, men det har kommit tillbaka :( Sen sa dom attt om jag använder glasögon så kunde det vänja bort det. ´Men det vet jag faktist inte, men har ju inte använt mina andra så mycket, det är nu som jag velat börja ha dom här hemma. Men har ju inte vetat fall jag behövde ha nya. men så vart det.. så får se när dom är färdiga, mina skulle i alla fall bli färdiga före Pappas... Så nu vet ni mitt stora problem här!!

idag ska vi åka och storhandla, men kan ju inte storhandla så mycket för har ju inte någon stor frys precis, men köper det mesta som får plats. undra vem det var som åkte ur från idol igår ?! Någon som vet? jag somnade ju tidigt:P Så kunde inte kolla, för vakna halv ett av att ante fortfarande satt uppe :/ ååh :S Hoppas verkligen inte att han hamnar i sina gamla vanor igen ..Han hatar ju att jag tjatar men liksom blir ju inte bättre av att jag håller käften! Samma sak det, han skulle skriva cv till EB gams i hyllinge och det va förra veckan, han har inte gjort det än.. :/ och han ska skriva personligt brev till ams för dom ska se hur dom skriver, har han ens börjat än? NEeeej,.. Asså jag är sån som gör allt klart så jag slipper få göra det i sista minuten, för det gjorde jag alltid när jag gick i skolan, och det var inte alls bra, Men Älsko verkar ju göra så fortfarande göra allt i sista minuten. Men det ska man inte göra. Aja, vill inte tjata mer kommer bara säga det en gång, sen får han skylla sig själv. Men bara det att jag vill inte han ska misslyckas det är därför jag tjatar .. Men blir vl bara fel.
Fan vad jag hoppas att jag får mina pengar idag, ska färga håret brunt då, om inte Pappa kan bjuda på de (A) haha.

igår fick jag ju mina stavar och stegmätare, som älskling sa "Du är nog den första unga jag ser som går med stavar" haha ja kanske, men asså dom säger ju att det är vissar bra resultat och därför måste jag prova, sen va det min doktor som sa att jag skulle ha stegmätare men kommer inte ihåg hur många steg man ska gå om dagen men kan tänka mig att det var runt 10000 i alla fall.. För när jag gick 1 timmes promenad igår så gick ja 6000steg nånting. Men det var skönt. ska börja gå 1 timme varje dag.. Sen göra 40situps denna veckan. varjedag då, nä nu ska jag gå och röka hade jag tänkt.
Ciao Sanni

Glad?

Ja tror det, eller både och. ! Men är i alla fall glad för att Pappa ringde för en stund sen. Och fråga vad vi gjorde på Lördag så sa jag ingenting, så sa han och men tänkte att ni skulle komma hit och köra truck :D Fett häftigt. Så sa jag att vi kunde det, och att det skulle vara roligt. och så så sa han ja det hände ju ingenting på arbetsförmedligen. Men tänkte att vi skulle upp och prata med dom om det, och om att ni praktiserar här för det händer ju ändå ingenting där. ja ja precis. Så det ska bli skit roligt.

Måste dra................................


OjOjOj!

Ibland önskar ja att det kunde vara lätt :/ Att personer som kallas "vänner" nångång ska bry sig och höra av sig. Jag hör inte av mig för att ingen gör det till mig. Så finns ingen meninge med vänskap kännsdet som? Men varför saknar jag då den? Vill kunna ha fest med alla mina vänner? Men varför ska jag det när alla mina fester bara blivit misslyckade? Eller bara okej! ? Känns bara meningslöst. Önska det fanns någon vän där ute som förstog! Har min Älskling och det är jag glad för annars hade jag nog aldrig överlevt. Känner mig inte ensam som jag gjorde förr, nu kan det bara vara massa depp istället för att livet är trist. Och för att jag aldrig får något jävla jobb. Ska det vara så himla svårt. Sen får jag för mig att jag säger fel? Men ändå tänker jag om hundra gånger vad jag ska säga. Känns bara så jobbigt allting nu. Är så rädd att mitt liv ska fastna här. Att jag aldrig ska komma någon vart i livet. Är det meningen att jag ska behöva känna så här? Ibland vill jag bara ha svar.. Men det får jag aldrig. Önska jag hade jobb så jag kunde bo i lägenhet med min kärlek och att vi sedan skaffar barn när vi fått ordning och bott där ett tag. Vill bara så himla mycket.
Och inte nog med det den där jävla arbetsförmedligen är ju helt konstiga. Andrée får hur mycket hjälp som helst.. Mendans jag inte får ett skit? dom har sagt att dom ska hjälpa mig. Men det hjälper ju inte, för dom kommer aldrig till skott. VAD FAN ÄR PROBLEMET!? Aja nog med mina problem här!

Idag har jag vart uppe på soc och fått en lapp om nytt bidrag. Tänkte lämna in den imorgon! Sen nu har jag bestämmt mig att jag ska tatuera mig vill ha vid svanken men den kostar pengar som jag inte har nu så tänkte jag att jag vill ha mitt namn på skrivstil stå på handleden. Va nere och kolla på taton i Åstorp men dom hade inte öppet. Ska kolla imorgon. Sen har jag inte gjort så mycket mer, lagat mat bara. Ska ut och cykla sen :) Nä nu ska jag kila.
Ciao Sanni

Helt slut :/

Ja idag är jag skit trött. Sov till elva, och innan det vad det någon som hade försökt få tag på oss :/ Shit typ, för vi tror det var från arbetsförmedligen, ska se på Eniro sen om man får fram vem det kan ha varit.. Men vafan dom ringde ju skit tdigt först vid sju något sen vid åtta :O Hallå ser det ut som om jag jobbar eller? Jag vill men får ju aldrig tag i något :( Är hel deppig för de.. nä men ska kila.
Ciao Sanni. v

Strax simdaks.


Ibland är känns det värld med all tränings verk, men är ju inte jätte mycket, men hade skit ont i bakbenen i dag när jag vaknade:P Och magen så klart men inte lika mycket. Och idag ska vi storstäda med, sen ska jag baka. Älskling va så gullig och erbjöd sig göra det mesta i huset :) Som att ta undan all tvätt, och damsuga och så, tyckte jag va gulligt. Fast jag ska tvätta golven och damma, Men det är ju inte så jobbigt faktist.. Sen ska jag baka, och det älskar jag ju och göra så det stör mig inte att han inte gör det. Nu är det ju bara 1 dag kvar tills han Pappa&Fru med barn kommer och hälsar på :)Ska bli roligt, ska baka Paj och bullar till dom, sen imorgon ska jag göra köttfärslimpa.. Men sen hade jag tänkt baka bröd, men det blir ju till oss på morgonen.. Och eftersom doom tyvärr inte stanna så får dom ju inte smaka, haha^^ Men dom får smaka på min jätte goda blåbärspaj. Och bullarna vet jag inte har aldrig gjort dom själv innan, men man får hoppas att jag lyckas.. Nä, nu ska jag kila..
Ciao, Sanni ;)

Jag får cpdamp :|

Här ska jag vara duktig och tvätta fönsterna, och Pappa hjälpte mig och sära på de ena fönstret, så åker han och handlar och Ante med. Sen ska jag tvätta det andra så går det inte öppna skiten faaaan vad irreterande. Får vänta tills ANte kommer hem för han kommer förmodligen förre. Om han kan, men dom där grejsen som man ska snurra på ser ut att typ gå sönder när man gör för hårt :/ Helt cp, blir galen.. Aja, sitter och lyssnar på Elvis nu! Nä ska se om någon har kommit, kanske skriver senare om hur det gick ^^

BYE Sanni

wowo!

Idag har jag vart och köpt blommor och sittdynor till köket.. Kändes skönt, och självklart så körde jag ;) Gick nice som vanligt, undra när min personliga kod ska komma, så jag kan kolla vad jag har för saldo på kortet vet bara att det inte är mycket. Ska köpa rabatthäfte 10bad, på Tisdag hade jag tänkt, sen ska jag till tanläkaren tio över ett på Tisdagen med .. WI not.. Men vet ju att jag sköter tandborstningen nu så.

DAGENS TRÄNING!
Cyklat 10min
3sorter 20st Sandra övningar
20st situps
DAGENS MAT.
Frukost; 1 macka, kaffe
Mellanmål; 2mackor, proviva dryck.
Middag; kött,potatis,sås & Grönt


BYE
Ni hör detta av SANNI ;)


Shit också!

Vart ingen simmning idag, lite störrigt, men ja bara grät och grät visste inte ens varför, men tårarna bara rann ner för kinden hela tiden kunde inte sluta :/  Men sa till älskling att jag får simma tre gånger nästa vecka! kanske ska cykla om det är väder för det senare, beror på för vi ska ju till IKEA nu snart Pappa kommer om ca 1 timme. Men annars ska jag cykla i veckodagarna när jag inte simmar..!
Ska kila, Sanni

11-09-08

Idag var jag och simma som jag skulle, sen va jag även till banken, min personliga kod fungerar ju inte så fick en ny! Sen har jag solat idag med, Och imorgon ska jag med simma, tänkte köpa typ "månadskort" Men det heter något annat minns inte vad. Känns som det är nice att jag har VERKLIGEN försöker komma in och simmar, men nu har jag sagt till mig själv "Jag SKA" Och inte jag ska försöka.. Men hoppas jag lyckas ..
Ska kila, Sanni !


Nu GÄLLER det ;)

Ja, den veckan som kommer har jag bestämt mig, jag ska börja motion simma.. Och sen ska jag börja styrketräna med men det blir inte fören min kompis har fått pengar för ska göra det med henne :) Så nu har jag verkligen bestämmt mig.. På Onsdagar&Torsdagar ska jag simma.. Sen på Måndagar&Fredagar ska jag styrketräna pungt slut.. Hoppas bara min moppe funkar som jag vill, för batterit är kasst, men när Pappa&Andrée gör det går det hur bra som helst typ.. Men aja. Måste i alla fall komma iväg och simma, för går bara åka moppe till simmningen det ligger i billesholm närmaste. Och går ingen buss från Åstorp ditt. Och ska styrketräna i Bjuv och där går det tåg till.  Så moppen måste funka.. Får hålla tummarna, nu på Onsdag.. Men liksom har Tisdag ledigt typ och helgen då. Men Tisdag vill jag ha ledigt för då är Pappa ledig så vill ängna lite till åt honom då, sen jobbar han ju hela dagarna, han är ledig varanan helg också. Det är de ända liksom, så vill ha den tid jag kan. Ska ju få 1000spänn för jag var barnvakt åt Jacob idag av Hanna&Oskar och tror jag ska betala teorin med de så jag kan börja läsa på teorin för det är de jag tror jag kommer ha svårast med.. Så ska prata med Pappa om det och höra av han tycker om saken! För tyckte det lät bra.. Men ville igentligen pierca mig, men körkortet är faktist viktigare för mig.. Har börjat spara till körkortet, ska lägga undan 500 minst varje månad, hade jag tänkt mig.Och imorgon åker jag äntligen hem :D längtar jätte mycket, har packat nästa allt, förutom det jag ska använda imorgon med. åker från Katrineholm 15:30 . Får ta bussen för dom håller ju på med banorna mellan Katrineholm & Norrköping, ska ta tåget från Norrköping, men vet ju var bussen stannar nu för åkte ju buss ditt när vi skulle ditt och shoppa, så vet ju vart jag ska som tur är. :) Sist jag kolla mig, hade jag gått ner 3 kg, ska kolla snart igen om jag gått ner mer? Faaan vad jag saknar Älsko&Pappa. Är helt otroligt, har i alla fall kommit fram till att jag vill bo kvar där nere, trivs där... Liksom grät för minsta lilla dom senaste dagarana för att jag har sån himla hemlängtan och saknar mina käraste där hemma. Kommer ihåg när jag bådde hemma hos Mamma, och när jag skulle åka från Pappa, grät VARJE gång.. Jag har ALLTID vart Pappas Flicka. Sen när Pappa och ja var ensama hade vi alltid roligt liksom, han fick mig och skratta när jag helst ville gråta. Sen när jag sluta nian flyttade jag till Pappa deräkt. För va enda chansen. Och då lärde jag känna pappa mer och mer, För kände han inte väl när Mamma och Pappa var tillsammans, nu känner jag honom mycket bättre. För hur mycket han än sviker, hur arg jag än är på honom så kommer jag alltid ha honom och Andrée närmast mig.
Ska KILA, CIAO Sanni

2 hela dagar kvar :D


Heeello! Idag flyttade Linda, Kim & Moa till Flen :) Det var ju skönt för dom! Imorgon kommer Hanna&Oskar och hämtar Jacob! Sen på Måndag åker jag heeeeeem :D Skit glad, längtar mega mycket tills jag är hemma... finns ingenting jag hellre vill just nu. Men pratade med Älsko för en stund sen, Palle hans bästa kompis hade ringt honom sa han.. Gud vad glad han va för de.. :) Roligt att höra honom glad..
Imorse vaknade jag med hosta, skit jobbigt för gjorde ju ont i halsen.. Menmen, hoppas det går över snart bara!
Kim&Moa ville jag skulle stanna.. Men hade ingen lust, sen är jag ju barnvakt så va tvungen att följa med Mamma hem.
men spelar ingen roll.. Tror dom är lite ledsena för att det kommer dröja innan jag&Andrée kommer upp igen. Men sånt dom får stå ut med, jag orkar inte vara här uppe för mycket eller länge längre! Är bara jobbigt.. Men kommer kanske nästa år, men det ville jag ju inte säga! Men vi får se vad de blir..
Nu skajag kila
Ciao Sanni


Sjuka :/


Ja, idag är till och med Jacob hemma för han har med blivit förskyld, och han orkade inte gå till skolan, han kände sig sjuk! Så jag lät honom vara hemma, och ringde och sjuk anmälde honom! Och jag är skit förskyld och mår inte så bra. Vill bara hem igentligen, men får vara här till på Fredag, sen åka till Mamma och på Måndag åker jag äntligen hem :D Saknar mig Snygging jätte mycket, är verkligen skit jobbigt att vara utan honom! Hade tänkt kolla på film sen! Tror det ringde någon försäljare hit för en stund sen, vettefan va det var för något. Men hon ville i alla fall snacka med Hanna med hon är ju faktist utomlans ;) Sitter här och lyssnar på MELINDAS musik som hon har på sin blogg ;) VILL HEM NUU!


Försöker, försöker & försöker :/














Ja vad ska jag gör för att kunna bevisa att det bara är du&jag och ingen annan och att jag ALLTID kommer vara dig trogen! Vad ska jag göra för att du ska tro mig, och lita på mig? Om jag bara fick ett svar för vad jag ska göra, så lovar jag att jag hade gjort det.. Vet att jag var fucking jävla dum i huve förra året. Men vad sa jag efter, hur ledsen var jag? Jag ville liksom inte leva mer då, för det kändes som jag skulle förlora mitt liv! Du vet att jag älskar dig, sägeer du i alla fall, men vad är det då mer? Jag hatade mig själv skit länge efter det älskling. Jag skulle aldrig i hela mitt liv göra om något sånt. Snälla förstå det! Jag älskar dig över hela mitt liv, finns ingen vackrare kärlek än du, jag vill vara nära dig HELA tiden. Om jag kunde göra så jag alltid kunde det, skulle jag göra det. För hatar rent ut sagt att vara utan min kärlek! DU ÄR MITT ALLT, ta det ordagrant, för det är så det är.
Sandra Tunell ÄLSKAR Andrée Olsson <3


Vill bara HEM !

ÅÅH gud vad allting känns jobbigt just nu! Orkar inte vara här, känner mig så sjuk just nu så vill bara hem! Men tyvärr så har jag ju inget annat val än att stanna här.. :(

Ciao Sanni

Hjärtan av guld <3

Saknar dig!

Finns hopp att alltid ha dig nära. Finns hopp om att det
alltid ska vara du&jag . Men det jag ALLTID kommer vara
säker på, ÄR: Det finns två hjärtan, som blivit ETT, & i det
ENA står det ristat SANDRA & i mitt står det ANDRÈE &
det försvinner aldrig, det är en sak jag aldrig kommer tvivla
på. Finns ingen verkligare kärlek i mitt liv! Hoppas du förstår
hur förälskad jag är i dig <3 Har hunnit gått 1år & 7 Månader 
och några veckor! Och är exakt lika förälskad i dig nu som jag
var i början av dig&mig! 

Jag älskar verkligen Andrée Olsson<3 


Glad & Ledsen


Hello
Idag saknar jag mycket, både Pappa & Andrée :( Men aja inte mycket och göra åt! Idag börjar jag med naturel eller hur det stavas! Dricker det bara till lunch! Jacob ska vara i skolan sen på fritis till 15:30 . Känns så ensamt här, men samtidigt känns det skönt att bara få vara för sig själv! Menmen Nä nu orkar jag inte skriva mer!
Ciao!







RSS 2.0