VILL

Vill bara upp till Mamma. Pallar inet vara här, BORBORT!
Jag är bara irreterad, och det går ut över alla andra :( Vill det inte kan inte ens slappna av här nere längre. Vill vi ska städa ut min "lek" stuga hemma i stugan och sen kan jag och ANte bo där ett tag hoppas vi gör det snart! Nästa gång vi kommer upp..
Förlåt alla, som får tas med mitt jävla humör. är verkligen inte menningen, vet bara inte vad jag ska göra för att det ska vara borta! Behöver din närhet, bara FÖRSTÅ :'(

/ Sandy

Imorgon åker vi upp :)

Yes imorgon åker vi till Mamma. Jag,Ante & Annis ska bli roligt :D tänkte göra sallad och lite så !
Älsko, önska du kunde förstå hur mycket jag behöver din närhet nu. Vill bara att du ska tänka på det.<3

Södermaland imorgon :)

Jadu, imorgoon åker vi upp till Mamma, sen på Söndag ska vi till min Syster Lina :) ska bli otroligt roligt och träffa henne och hennes barn igen. Var ju jätte länge sen nu. Asså fattar inte vart vännerna man hade på bloggen vart dom har försvunnit? någon som vet? Aja nu ska jag snart hoppa in i duschen sen ska jag lägga mig, tänkte gå upp halv åtta och gå en promenad innan vi ger oss iväg! :)


Nästa veckas görande!
Måndag;
Hos Lina, barnvakt åt Benjamin<3
Tisdag; Tvillingarnas avslutning :)
Onsdag; Ringa dagis, Promenad
Torsdag; STUDENTFEST :D
Fredag; Promenad
Lördag; Promenad
Söndag; Promenad

Heeejs :)







2 Juni

Vill bara att allting ska ordna sig, att man bara ska få ett jobb och kunde börja leva. Någon som vet vad man kan göra för att hitta ett jobb? Några tips? Aja, idag har det vart en rätt okej dag. Har lagat mat fast Pappa kom hem tidigt för han hade så jävla ont i ryggen, så det vart köttfärslimpa :) GOOTT, men sen har jag bestämmt att jag ska ut och gå en lååång runda som igår. Först tänkte jag att jag kunde ta det på morgonen, men jag orkade verkligen inte, så tänkte då kan jag lika gärna ta det på kvällen. Har inte solat så mycket idag, har vart så in i helvetes VAAARMT :| Men har överlevt. Hände en konstig sak igår när jag kom in på Dala området, så vart det en Flicka som sa Hej Och jag tänker vadå man är rätt trevliga i detta området så typ alla hejar på alla så tänkte aja. hej sa jag, sen kände jag på mig att hon skulle säga något mer, så jag tog av mig hörlurarna så sa hon att hon hade snackat med mig via nätet och så och jag kunde inte komma på vem det var så jag bad henne skriva till mig på Lunar så kanske jag kom på vem det var. Men så sa hon att hon bodde där nu och att jag skulle komma ihåg det. Så jag vart jätte glad men kan inte släppa vem det kan vara! pappa säger att dom har bott granne med oss innan när Pappa flyttade hit första gången. men jag minns fan inte :/ Men går förbi där sen :P Fats hon har inte skrivit till mig på lunar än. VÄNTAAAR ;P Imorgon ska jag till lungrönken :/ Hatar och gå ditt sist jag var där så klagade han bara på att jag va för TJOCK för att han kunde se något, och jag vart inte någe vidare glad, vart bara mer ledsen än vad jag redan är för den saken! Så jag sa inte så mycket mer till honom då! Undrar vad som kommer hända imorgon och vad han kommer säga. Men därför är det bra att Pappa följer med så jag slipper säga något efter jag fått dåligt självförtroende igen! Men jag försöker träna för mig själv eftersom ingen av mina vänner har råd eller tid och träna med mig och för alla bor låångt borta! Och jag vägrar träna själv :/ Men vill jätte gärna börja på gym! Men får försöka träna på magmaskinen och gå långa promenader varjedag, men kan jag inte göra just nu, ! Nä nu ska jag dra!
HEJSA

RSS 2.0