Borta, Försvunnet, Älskar

Hatar detta, känner mig bara så bortskjuten ibland.. Mamma tror hon förstår fast hon igentligen inte ens har en aning vad det handlar om :/ Men det får jag väl leva med, tur det inte är så långt kvar tills jag åker hem igen! Säger bara en sak är en sak är en jävla tur att min älskling är  här med mig, men får tyvärr vara utan honom en hel jävla vecka om inte lite mer. Trist som in i helvete .. men aja.. Imorgon ska vi till Norrköping :) Hoppas jag hittar en piercing affär så jag kan pierca mig som jag vill :D För ska ju vara där i stan hela dagen :D

Saknar min bästis Alexandra <3
Saknar min Pappa
Saknar att övningköra :D STOR JÄVLA LÄNGTAN HEM!
Ska kila, TJAO Sanii


Sanii V Ante

Är himla glad att du är här hos mig, annars hade jag åkt hem för länge sen i mellan, för ska ju vara barnvakt den sista. Och då åker ju Älsk hem :( Men aja, besviken på honom för att han handlar hockybilder för 900kr av mitt kusinbarn! Men aja inget och göra åt, bara hoppas på att han klarar sig för hans egenskull! Idag har jag haft en jävla mensverk :/ Men har överlevt, snackat lite med min Alexz :) Saknar henne! Hon är ändå min bästa vän. Hoppas hon får turen med sig imorgon, håller tummarna gummz!
Ska kila. Tjaooo.

9 Augusti

Helloo!
I Torsdags kom vi ju hem från Åland igen, skit roligt var det, men hade bara sovit ca 2 timmar på båten så var helt slut på torsdagen. Vi festade, och hade det jätte roligt. Köpte en limpa cigg. Och fick fyra pack cigg av Mamma :) Så nu hoppas jag det räker ett tag! Men det var billligt så ska be Mamma köpa cigg åt mig nästa gång hon åker. Fick ju papper hem igår att vi får pengar från soc, och att dom satte in det igår :) Så vart skit glad, får 3000 nånting, men Pappa ska ha 1000 hem, och det är han värld fast mycket mer, så mycket som han hjälpt mig och Ante så! Men det har min Mamma med :) Så på Tisdag ska jag o Ante åka till min Syster Lina hon fyller år 24 :) Men ska fira min systerdotter då också eftersom hon fyller antingen den 30 augusti elller den 31, hehe har glömt så ska köpa present till dom båda nån dag här.. Hade velat göra det idag, men får se hur det blir... Ska ringa Millan idag på eftermiddagen och se vad hon önskar sig. Hon är ju min älskling så henne skämmer jag gärna bort :P fast jag måste tänka på att pengarna ska räcka hela månaden och att Pappa ska ha 1000kr. Fast nu har jag faktist hemlängtan till Pappa! Vill pierca mig och sen  vill jag köpa ett par ljusa jens som sitter BRA! Men vettefan om jag lyckas med det sista :P Men får se hur det bli! sökte i alla fall tre jobb igår.. 1 på citymail i Åstorp. Och ett på ett dagis i påarp. och sen sån reklamutdelning i åstorp men det är ju bara som extra jobb typ, tjänar man ju inte mycket på, men det är ju bättre än ingenting ju! Och den 16e ska jag på dop för då döps mitt kusinbarn :) Så ska väl försöka hitta något till henne med, men blir väl kanske något sött kläddelsplagg! Nä nu ska jag kila. TJAO!


RSS 2.0