Gustavsvik

Ja idag va jag, Annis, Hanna, Jacob & Oskar i badhuset i Örebro :) Var as skoj, fast riktigt läskiga rutselbaner, fan med ström i man hann ju inte komma ner från den första innan man nästan åkte ner för den andra. Och vi tjejer tappa ju fan bikinin, helt sannslöst. Det va de enda jobbiga. Sen fanns det agvarium under vattnet så jag köpte simglasögon till alla så vi kunde kolla, det va värsta roligt, Jacob blev skit rädd när han såg den vita stora fisken som vi bad han kolla på :P Sen låg det en död haj där, skit stor va den :O Men roligt hade vi, Tack för denna dag Hanna med fam, och lillesyrran då :) Nu längtar jag mest bara efter älsko :(
Föresten en rolig grej jag glömt berätta om, Älsk har fått prov jobb nu. han börjar den 1 mars i tre månader. Så får vi se vad det vissar sig sen, det va där han praktiserade innan. Men hoppas du lyckas älsko, jag håller tummarna för dig och finns vid din sida <3
Imorgon ska vi till Rickard och fira honom, får också träffa Emilia och Dan :) Ska bli roligt att se min prinsessa, och Dan med såklart :)


Dig kommer jag alltid att älska
Dig kommer jag alltid att ha vid min sida,
du är de enda jag vill ha!
Du får mitt hjärta att brinna, tack för du ger mig hopp, och ett bra liv att leva <3


Ciao Sannie'

Torsdag!

idag vaknade jag halv åtta :/ Snacka om heeelt seg, tog mig fan mer än 2 timmar att somna. Menmen, ska kanske ner och åka lite skriskor sen, måste testa mina, hade ju Moas igår! Sen ska vi inte till stan och lämna Jacob hos sin Farmor och lämna hem Moa, sen är det säkert mer ärenden. Och sen ikväll kanske vi skulle på bio, men får ser kanske blir ändrat det med. Eftersom det blev ändrat att vi inte skulle åka till min kusin! Men imorgon åker vi till Hanna :)
smsade med en skit snäll tjej igår :) men namnet var ju Sandra så det är inte så konstigt ;) Och bor i Åstorp ;D haha.
Nä nu ska jag gå och röka och kolla fall alla andra är färdiga för skriskor.
Ciao Sannie'

Sucksucksuck!

Va och solade i Flen innan, va fan skit fräkt där:D Skit fint, skönt med ;P 
Vafan är detta, jag orkar seriöst inte................. Jag har faktist värsta planen här.
Men tror du kommer neka den, asså jag kan inte hjälpa min längtan,
men jag vill verkligen.. Min önska är att du accepterar min plan <3
Imorgon ska vi till min kusin och fira mitt kusinbarn som blir 1år. Inte jätte roligt men,
dom kommer aldrig att fira mig så känns ju jätte lönt att åka ditt.. Menmen har ändå
inget bättre för mig., så gör inget, plus att jag älskar barn så kan lika gärna åka dit och kika på
lilla Ella :) Nej nu ska jag ut och röka sen ska jag nog göra ordning mig för sängen, är
as trött och ska nog upp tidigt imorgon och jogga tror jag..
Ciao Sannie'

Äntligen hemma i skoogen :D

Japp nu är jag hos Mamma. Känns skönt, trivs så bra här :)
Vi va till Flen innan, hälsade på Moster och sen gjorde vi några ärenden.
Längtar förjävla mycket tills jag får barn, har fått det på tankarna igen.
SUCK, det gör så himla ONT! Aja nu ska jag snart ut och åka skriskor med syskonen
& systersonen. :D

Jag saknar dig min fina prins<3
Ciao Sannie '

:O Jävla konstigt :S

Aa det är tamefane mig skit konstigt att man är skit trött om kvällarna och vaknar och inte kan somna om hur tidigt som helst. Fast idag väckte älsko mig för han ville säga hejdå, för åker innan han kommer hem ikväll. Och sen kunde jag inte somna om så gick upp och sa hejdå innan han hade gått. Sen la jag mig i sängen och kolla på film, men kunde inte somna om, så vart jag hungrig vid åtta för gick upp lite innan sju. Aaa så sitter jag här nu.. Vart vaken sen sju nångång! Kan inte ens sova när jag är ledig förutom på kvällana TIDIGT! Asså ibland kan jag somna vid sex,sju om jag ligger i sängen. Och det är ganska tröttsamt. Sen nu vet jag fan inte vad jag ska göra, blir uttråkad av att bara vara! Vill sooola, men palla gå ända upp till byn för de, orkar inte fixa mig innan! Och sen finns det ju ett solarium här i området men då måste jag kontakta hon som har hand om poleterna eller va det hette, och det orkar jag inte, ta kontakt med folk :P haha.
Nä nu ska ja slöa vidare :P
Ciao Sannie'

Imorgon åker jag :)

Ja imorgon drar jag från skåne :P Både skönt och inte. Men det är inte skönt bara för Älskling ska vara hemma. Men ses ju snart så :) Så nu har jag packat kläderna jag ska ha med mig i alla fall. Sen får jag packa resten imorgon, åker ju inte fören mot kvällen så.. Men aja, har inte mycket mer att säga. Men skriver kanske inte fören jag kommer hem igen, får se om jag kan låna syrrans dator ;) Men dom har så segt internät så får se. Men hoppas ni har en bra vecka i alla fall.
Ciao Sannie'

Städat :)

Ja nu har jag vart duktig och städat, :) Och imorgon är det alla hjärtans dag, jag och Älsko ska gå på bio men vet inte vad vi ska se än. Men blir väl någon han mest gillar, eftersom han inte "pallar" se alla mina kärleks filmer ;D Aa, har inte mycket att säga. Men nu är det 4 dagar till jag ska till Mammasen, och har lovat ena lillasyrran att vi ska åka skriskor, så får ta pappas biga ;P För någon jävel har väl snott mina som vanligt :O :( Se hur det går, va ju ett tag sen man åkte skriskor, men går säkert bra ;) Nä nu ska jag snart börja med maten.
Ha det nice, och en bra alla hjärtans dag.
Puss Sannie'


Du&Jag mot världen<3

Jag älskar dig, du är ljuset i mitt liv <3

110209

Idag har dagen vart bra i skolan i alla fall, förutom att endel av mitt arbete försvann så jag vart arg och sket i och jobba så det vart klart. Men min lärare sa att det va okej, för hon vet ändå att jag kan det vi höll på med ;D Och till o med idrotten gick bra idag, fast vi spelade fotboll. Så det va ändå skönt att det va en bra dag idag men ändå trött. Men imorgon jadu den dagen tycker jag inte om, haha trafikkunskap i 2 timmar, det börjar bli rätt segt :/ Men får stå ut till efter sommaren. är ju igentligen inte så långt kvar om man tänker efter. Och på Tisdag åker jag till Mammsen :) Skönt och komma dit också! Fast kommer sakna min bebe skita mycket :( Men inte mycket man kan göra åt den saken! För han har ju en praktik plats att sköta.
Man kan säga att jag tröttnat på ordet VÄNSKAP! Tycker de är så jävla falskt bara så jag inte orkar ha några vänner. Alltså jag klarar inte av när någon kommer för nära mig. Innerst inne är det bara Ante och Pappa som vet vem jag verkligen är! Fast har börjat vara mig själv nu sen jag träffa Ante och då ser många hur jag är så då lär dom känna mig till en vis del också. Men är ändå bara Ante som vet mest om mig om hur jag igentligen är på visa saker. Älskar dig bebe, du är den enda jag vill ha så här nära! fast hoppas det inte är för jobbig för dig.
Aha, på Alla hjärtans dag blir det förmodligen bio med Älsko, eftersom jag fick 2 bio biljetter i julklapp av SYSTER<3 så har vi sparat dom till Lördag :) Först tänkte vi gå en helg innan men då sa Ante att det är kanske inte så roligt när man inte kan köpa popciorn och sånt, men det kan vi inte på Lördag i heller, men det är ändå alla hjärtans dag :) Och sen är det sista helgen sen åker ja bort ca 1 vecka, och då kan vi inte umgås så mycket. Jo igenom telen, men det är ju faktist inte samma sak ;P
Asså nej nu tycker jag att jag pladrar på för mycket skit ;P haha
Ha det nice
Ciao Sannie'

Fyfan för detta :/

Finns fan inge tröttsammare än detta! Va i skolan idag första gången på 1 vecka! Så skulle vi ha idrott, och allt gick bra tills FOLK började fuska! Och jag hatar fusk, och det är andra gången dom gör det på de spelet. Man blir bara så trött så jag bara stog där tillsist. Och så stog ja och prata med några andra, så kassa "en av fuskarna" på en jag stog och snacka med, flera gånger i nacken, och jag menar så gör man fan inte. Så ska jag lägg av till sist för jag vart irreterad, för hon är jävla mobbare. Så sa hon men hon är ju ute ja ba ja men hon står också utanför streket, hon ba men då ska hon ju göra något också. Asså hur fan pallar man? Och sen spelade vi innerbandy, så va det roligt tills dom började fuska där med, och bara dom sammarbetade, asså är man ETT lag så sammarbetar HELA laget tillsammans och inte bara två i ett lag liksom :S Sen när jag skulle ta bollen från henne så håller hon fast den med foten, hur normalt är det i ett lag spel?
Hatar skolan just nu!!!!!!!!!!! Speciellt idrotten, i alla fall med massa fuskare! Så tillsist tog idrottts läraren upp det, för jag och en klasskompis till mig gick ifrån för vi tröttnade. Så vart det massa tjafs så fråga dom va det var så sa jag som det var att jag inte palla spela när folk fuska. eller när dom fuska s ajag nog. men det kvittar för det va så de va. Och så blev dom skit sura, liksom det va bara sanningen, ååååh blir så jävla förbannad! Så falska människor!

Hur fan ska det gå på Onsdag på idrotten! Åh gud jag orkar inte :(

Är/var det bara jag som va sen?

Ja ärligt talat, jag börja dricka sent, och ja va mellan 17-18 när jag börja dricka på riktigt. Och min lillesyster är 14nu och hon både röker och dricker säger hon. Och dricka hade hon gjort sen 5an sa hon. Fast hur mycket vet jag inte! Men i så fall va jag jävligt sen och försiktig. Men tror det ofta har med vilka man umgås med, och jag va för det mesta för mig själv en familje människa kan man säga, Och min ena lillesyrra är verkligen en kompis människa fast i mellanåt kan man tro att hon inte är det alls, men då är hon för sig själv ! Jag hoppas detta inte är allvarligt. i alla fall inte drickandet. Och hoppas hon inte börjar med drogor. Mamma sa att jag skulle snacka med henne, och jag försökte men hon sa att hon inte höll på med drogor i alla fall, och det hoppas jag! För jag är en droghatare! Och hon har sätt ungefär lika mycket som mig så hon borde veta vad allt det innebär.


Igår bestämmde jag och min stora syrra Hanna att på Lördagen dagen innan jag åker hem, ska vi åka till södertälje och gå på tom tits, bada i badhuset där sen efter det äta någe gott. ! Så berättade jag för Mamma idag, så ville hon ju också självklart med ;P haha typigst henne, man kan verkligen inte hitta på något själv med sin syrra ;D Men det gör ju ingenting, men bara tanken ;D Nä nu orkar jag inte svammla mer.
Ciao Sannie'


RÖSTA! Modell är väl bara en dröm! ?

Ja va tycker du själv! Jag kanske inte är världens finaste men jag har charm. Det är ingen som kan motstå när dom väl har sätt och INSÄTT ;) haha

CHECKA LÄGET, OCH RÖSTA GÄRNA!

http://modelljakten.se/foto/11202
http://modelljakten.se/foto/11226
http://modelljakten.se/foto/11272


Drömmen kanske inte blir verklig. Men då kan jag väl i alla fall få försöka få den verklig? ;)

060209

Nu är det bara 1 vecka kvar i skolan sen är det looov. Och då åker jag till Mammsen! Faktist ska det bli skönt att komma hemifrån ett tag. Men kommer sakna min underbara prins! Han är ju den som får mitt liv så bra det kan bli! Jag älskar dig min snygging. Fan va det känns konstigt att inte varit i skolan på 1 vecka. Men har ju vart sjuk, men känns ändå cpe konsting. Men ska ditt nästa vecka :) Och plugga upp allting, haha gud vad det känns segt. Men börja ju skola igen för att kunna plugga upp allting som jag missat under 2år kan man ju säga. Så varför skita i det då? Känns ju lite onödigt. Nu börjar snart våra bästa år :P haha. Längtar till min snygging kommer hem<3 SAKNAR HONOM REDAN! Fan han åkte lite över sju i morse. Men jag va vaken och glad ;D haha, ovanligt nog nu när jag är sjuk. Eller har vaknat men har alltid somnat om men det kunde jag inte denna gången!

Jag saknar min syster! <3
Önska vi kunde hitta på något nåndag bara du och jag!
Finns en vis likhet mellan just dig och mig.
Och jag behöver den systern<3
Hanna!


Älskling, du är allt för mig<3
Du är den mest finaste personen som finns i mitt liv.
Utan dig hade jag inte klarat detta! JAG ÄLSKAR DIG MIN MAN! <3

050209

Fattar inte hur vänner bara kan tro att jag kan läsa doms tanklar eller att dom bara tror att jag orkar lyssna på all skit, sen när man försöker hjälpa så får man skit från andra sidan! Älskling? Varför har du alltid rätt om mina vänner, dom är helt sanslösa, men dom du tycker om är inte någe att ha i heller. Ärligt talat så är det lättare att inte ha några vänner ALLS! Orkar seriöst inte med vänner, och det är inte första gången jag känner såhär. Känns bara som folk utnyttjar mig och det är inte heller första gången jag känner så!! Ibland vet jag bara inte vart jag ska ta vägen pga detta. Men tänker inte ha några vänner då, känns ju enklast så. Men samtidigt så vill man ha gemenskapen! Men har familjen fast alla där är ju inte dom bästa :'/ Men tur jag har min älskling aqtt öppna mig till i alla fall. Nä orkar inte skriva här mer.
Ciao Sannie'


Jag älskar denna killen <3

040209

Har inte skrivit på lååååååååång tid nu. men har vart sjuk och inte orkat sitta vid datorn! Har inte haft ork att ha kontakt med någon för då bygger det så mycket problem på mig, för jag tar åt mig dom problemen och då kan jag inte koncentrera mig på mitt liv, och då mår jag själv bara skit. Men har hänt massor men ändå ingenting. min mamma och dom va ju här och det va roligt, vi var på Väla och sen festade vio i lilla Åstorp och det va roligt men samtidigt helt cp.

Nä imorgon tänkte jag gå till skolan som jag inte vart på en vecka. SUCK. Mycket man missar så hoppas jag inte missat så mycket för då tar jag i så fall hem. För vill inte ligga mycket efter!
Nä orkar inte skriva mera.

Ciao Sannie'

RSS 2.0