28 Oktober

Tänkte bara skriva lite snabbt vad som hänt och så, I söndags så köpte vi Wii. skit kul att spela och jag äger på boxning ;) Så har fått värsta träningsverken av det. men tänkte spela det varjedag så man rör sig ;D Och det är ett jääävligt roligt sällskaps spel tycker jag. Men vi kan vara spela fyra som max nu.. Men pappa kanske skulle köpa två till. Och i Måndags så käka vi på Kina va jätte gott som mysigt och defenetift ROLIGT. haha, alla skratta och hade det roligt, det va alltid nånting som va kul typ. Och idag har vi hämtat Jörgen i Landskrona och sen har även Ante piercat läppen! Så nu är vi barnvakt tills på Söndag förmodligen. Och så imorgon ska vi åka till väla och shoooppa :D Längtar,! Men Ante&Jörgen måste ta bussen eftersom vi är så många. Men har och är väldigt roligt nu. Är jääätte glad. och på Torsdag eller Fredag kommer ÄNTLIGEN min bästa vän förhoppningsvis i alla fall. :)
Och imorgon ska jag upp 08:30 för 09:00 ska jag ut och gå och sen frukost vad tio sen göra sig i ordning för väla antar jag :) Kommer bli mysigt! Och Älskling och jag ahr även vart tillsammans i 1år&10 månader och förlovade i 10 månader va ju därför vi åt på Kina igår.. Sen kanske jag ska börja på friskis :D hoppas det i alla fall. Nä nu är jag trött så ska gå och lägga mig och hoppas på att älsk kommer om han nu inte sitter fast i wiiet haha. ^^
Ha det nice, och en trevlig vecka. För det kan ni ge er på att jag ska ha :D
CIAO Sannie

ojoj :D

Idag gick jag upp 07:30 som vanligt :) Och så grack ja min grejs sen vid nio gick jag stavgång. Sen gick ja hem och satte mig vi datorn. Sen vo 11:30 så gjorde jag 60st situps. Och 12:00 va det lunch. vart tonfisk sallad. Sen 12:30 gick jag upp till byn för va tvungen och hämta papper hos soc sen köpte jag cigg och så njag har hemma, när jag ändå va där uppe. Och så gick jag hem, gissa hur många steg jag gått sen åtta i morse till 14:13 ? 13111 steg har jag gått :O Faan rekord;D Och promenaden till byn tog 1 timme och 15min ungefär. DUKTIG SANNIE ;D Och måste göra samma sak imorgon med. För då ska jag ändå lämna pappret till soc och sen ska jag ändå till apoteket och ta ut mina mini-piller. Så det är rätt nice:D Nä orka. haha. ha det nice.
Ciao Sannie

22 Oktober

Sitter här och lyssnar på Burim, faktist bra enligt mig :D Nu är det bara 5 dagar kvar tills jag&älsk vart förlovade i 10 månader :D däni ;D Har tänkte mycke det med skolan! Asså för mig är det så att man vill ha en trygghet, och det har jag genom att ha en vän. Men jag kan ju inte bestämma om fort ska bli vänner med mig ju?! Så tänkte försöka så jag kan vara självsäker i mig själv! Vet att det kommer vara svårt, eftersom jag inte kommer veta vart allting ligger i början. Men jag kan ju försöka. Och om jag inte hittar ska jag försöka att inte vara blyg och fråga. Ska försöka fixa det här i alla fall!! Men vet att det kommer bli jobbigt och kämpigt. Men Sannie SKA fixa det! Och nu tror jag på mig själv så kanske blir lättare då? Det visar sig. Nä orkar inte skriva mer, vet ändå inte vad jag ska säga.
Ciao Sannie

Skolan igen kanske?!

Aa, kanske ska börja skolan igen tror jag ska gå handel. Vet inte än eller omvårnad får se. Har ju två veckor i alla fall på att tänka. Ska ditt på studiebesök den 4e November. är klippans särgymnasium. Så får se hur det går.. Känner att om jag får mer hjälp denna gången så kommer det nog att går bra. :)
Jahapp. inte mycket mer att säga. Har rätt trist :/ Älskling kommer nog sent [som vanligt^^] Gjorde han till och med den dagen vi träffades ^^
Nä orkar inte skriva mera.
Ciao Sannie

Nä nu ger ja upp!

Ja är dö trött och mina ben värker. Plust att jag saknar älskling så fruktansvärt mycket nu! Men han kommer ju imorgon. Men är ändå jobbigt. speciellt såna här stunder då man är så himla uttråkad. Då skulle han pigga upp mig och göra det mindre tråkigt. Men jag ska göra det mysigt tills du kommer hem hjärtat. Har planerat lite redan. Men beror ju också på hur daks du kommer hem. Hoppas det inte är för sent, men det är det väl?! Brukar vara det i alla fall. Men har klarat det ovanligt bra, förutom i Lördags. Men men, Nä nu ska jag lägga mig i sängen och läsa.
Ha det nice, och ta hand om er där ute!
Ciao Sannie

Nu är det bara vänta?! :D

Det gick verkligen jätte bra på interjuven. Och det verkar vara ett bra jobb. dom brukar till och med åka utomland :O Och värsta sköna arbetstiden. dom brukar samlas på sector alarm i hbg vid 16:00 och fika och snacka skit (som han sa) Sen vid 18:00 åker dom ut och säljer larm [vissa säljer tillsammans och visa inte] Och så slutar man vid 22:00 Man får i alla fall sova länge ;) [inte för att jag brukar göra det men] ^^ Så hoppas verkligen jag får detta. Verkar hur roligt som helst. Han sa så "går din pojkvän med på tiderna?" ja ba " Men det bästämmer inte han" haha han skratta bara! Och dom hjälper ju en lite och utbilda sig. Fast man går det själv vill säga. Och när man tar "examen" så åker vi ner till Götebarg [där huvudkontoret ligger] Och så firar man, äter middag och festar! :) Verkar hur mysigt som helst att jobba där .. Så jag håller tummarna till 100000.. Vill verkligen det här. Och jag sa till och med att jag va jätte intresserad.

Aja. Sen när jag skulle hem, faan det skulle gå en buss 11:32 men den kom inte och sen skulle det gå en 11:55 men den kom inte i heller men så kom det en buss 12:02 . Fan va sjukt. Så stog och vänta på en buss helvete i 1 timme :/

Får svar senast på Onsdag :D
Håll tummarna för mig :D

interjuv om ca 2 och en halv timme

Yes. Lite nervös är jag allt. Bara vart på en interjuv innan också. Sen så vill jag så himla ha jobb så vill verkligen inte att dom säger nej. Plus att jag inte brukar vara bra på det här. vet oftast inte vad jag ska säga, eller fråga eller så. Men jag hoppas det går bra ändå.

Fan har gått ner 3kg på 2 dagar. Är inne på min tredjedag. brukar väga mig på morgonen. så hade gått ner 3 kg i dag i morse när jag vägde mig :D SÅÅ DET FUNKAR
ONE Week funkar verkligen :D Fast frågan är om man kommer hålla kvar vikten sen.
Men jag hoppas det. ..
Och nu ska jag snart ta One Week. Sen ska jag göra mig i ordning för en interjuv.
Hoppas verkligen att det går bra.!
Berättar när jag kommer hem.
Ciao Sannie

Sector Alarm

FYFAN asså har nog aldrig vart så här nervös. Ska på interjuv imorgon 10:30.. Tur Pappa gav sån bra berskrivning. ligger vid Berga. och är inte långt från busshållsplatsen så ska nog inte vara så svårt, hoppas jag. men annars kunde jag ju ringa honom :P guuud vad nervös jag är, och rätt schockad att han ringde :P Så hoppas verkligen det går bra och att det ger något.

SCHOCK TILLSTÅND?

Sannie; Hej det är Sandra
Mattias; Hej det är från sector alarm
Sannie; ahh hej
Mattias; Du hade skickat in ett cv här, stämmer det?
Sannie; aa, eller vadå genom internät?
Mattias; jaa, och jag skulle gärna vilja träffa dig
och prata om hur allting går till här också där.
jag har tid 10:30 om det går brA?
Sannie; jaadå
Sannie; men vart är det de ligger så jag hittar?
Mattias; Garnisonsgatan 14
Du kan ta mitt nummer också så är det bara ringa om
du inte hittar.
Sannie; jaa
Mattias; okej, 073*******
Sannie; ja tack
Mattias ja men då ses vi imorgon på garnisonsgatan 14
10:30!?
Sannie; ja det gör vi
Mattias; ja tack hej
Sannie; ja tack så mycket hejdå.

SETANFETAN VAD SANNIE ÄR NERVÖS.. HAHA

19 Oktober

Gud vad jag har trist! dööööööö trist!
Tack Lize för att du hjälpte mig. Som du sa "barnet hann inte bli ett foster, så det va inge liv. Så du har inte dödat ett barn"
Nej du har rätt jag har inte dödat ett barn. Tack för du sa det, det fick mig att känna mig lättad. Nu kanske det inte är lika svårt och komma över det. Men det värsta är att jag längtar efter en bebis tills jag får, så det är ändå jobbigt på nåt sätt. :/ För drömmer om det varjedag!
Aja. Har gått 6263 steg idag, och klockan är ändå bara 15:50 :D rätt stolt. Nä nu ska jag göra mina övningar.
CIAO Sannie

Mitt BARN :'(

Önska du va här hos min nu, det skulle göra allt så mycket lättare. Vill bara få dig tillbaka, och krama och gosa. Om det bara vore så lätt. Om jag aldrig hade dödat dig :'( Så hade jag i alla fall inte mått så dåligt idag, och jag hade sluppit ångra ALLT.. Visst din Pappa va inte världens bästa, men vi hade klarat det du och ja tillsammans mitt barn. Tänker på dig varjedag. Men blir bara ledsen när jag tänker på dig. Hoppas bara att du har det bra där uppe i himlen och att vi ses SNART. Du skulle fyllt 2år i maj. SAKNAR DIG SÅÅ. <3
Men mitt barn, ska berätta för dig att jag alltid kommer finnas här för dig, kom till mig om du behöver din Mamma!
Ja kan se dig framför mina ögon när du är liten & när du är 2år och genom alla dom 2åren som snart har gått. Det finns visa saker som är svåra här i världen, och jag hoppas verkligen att det inte är så i himlen. Hoppas du har det lätt, och hoppas din gammel farmor och gammel mormor tar hand om dig där uppe. Och att dom är snälla mot dig.
Men ska berätta för dig varför jag gjorde det och hur allting gick till, är lite starkare idag än vad jag va igår!
Det va så att jag längtade efter barn och gör det fortfarande. Så jag och din Pappa trodde att vi skulle klara att ha barn, så han gjorde mig med barn, minns exakt allt. Det va i min stuga uppe hos din Mormor. Och när jag gick ut ur stugan kände jag bara hur ägenknäcktes. Det gjorde lite ont. Så frågade jag din Mormor vad det kunde vara, så sa hon att jag kunde vara med barn! Och jag vart glad men samtidigt orolig. Sen åkte vi ju ner till Skåne igen, och då hade jag inte kollat fall jag var med barn. Men din Moster sparkade mig på magen, och detb gjorde jätte ont och jag började gråta. Då sa din Morfar, du är väl inte med barn? Då sa jag att jag inte visste. Och att jag inte ville göra abort om jag var det. Men då började han skälla på mig och säga "Det måste du väl, du måste ju kunna försörja dig för fan" Och jag visste att vi hade klarat det tillsammans, ja bara visste det. Men ändå så lyssnade jag på honom, för sen när jag kolla om jag var med barn så visade den plus. och jag började gråta jätte mycket, ja va rädd lilleman. Men då sa ja till Pappa att jag ville göra abort, Men jag ångrar att jag gjorde det. Ibland vet jag inte vad jag ska ta mig till utan dig. Men det kändes som jag inte vågade motstå Pappa, jag har alltid lyssnat på honom. HATAR DET! Och det är det jobbigaste jag vart med om gubben! Och den 17/8-08 dödade jag dig mitt barn, FÖRLÅT, vet att det är oförlåtligt! Du skulle alltså kommit nångång i Maj. Tänk om jag hade låtit det va så, då hade jag vart lycklig nu att ha dig hos mig. Men tyvärr lyssnade jag på ALLA andra :( INGEN SOM STÖTTA! BARA SA MASSA SKIT OM ATT JA VA FÖR UNG........
Jag älskar dig lilleman<3 Saknar dig mer än vad själva ord kan förklara, JAG BEHÖVER DIG HÄR HOS MIG!
Snälla kom och berätta hur du har det för Mamma!
Mammas Älskling.
Mamma saknar dig <3
07-05 skulle du komma till världen.


<3

Nu har han åkt, över helgen!

Trist att han åkt! Men jag kanske behöver tid för ensamheten? ja jag vet inte!
Saknar honom i alla fall :( <3

har fått min vikt hjälpning one week :) Börjar imorgon så får se hur det går.. Det sägs vara det men det vet man ju aldrig.
SEN HAR MIN MOBIL KOMMIT :D:D:D Så när Pappa slutar ska han och jag upp och hämta den :) Nicenice. Så är mycket därför jag är så glad nu!
Nä nu ska Sannie se one tre hill :D

CIAO Sannie

16 Oktober

Älsk och Sannie dag idag!
Fast Ante ska till ams först innan det blir massa mys, och bara slapp!
Saknar min
BÄSTA VÄN jätte mycket. Önska hon bådde närmare
Har fan inte träffat henne på månader, eftersom både hon och jag har ju ont om pengar så! :/
Lite trist bara. Tyvärr! :'(

Nä nu ska jag snart kolla på våra bästa år. Och ha dö trist typ!
trodde min "viktdrik" skulle komma idag ?!  Men det visar väl sig posten är väl seg som vanligt :/
Aja. pallar inte skriva mer.
CIAO Sannie

Godkväll!

Sitter här och snackar med min Emma, gud snäll är hon. Vi kanske ska träffas imorgon. Men det vissar sig. Och så har jag beställt min rooosa mobil nu :D WII, fast alla kommer och säger efteråt att den är kass, men kunde ni inte kommit tidigare hallååå :P haha. Nä men hoppas jag har tur bara :P Älsk sitter och spelar på datorn och Pappa har kopplat in internät på mina småsyskons dator så då passar jag på att sitta här :D Senare hoppas ja på att få se film och mysa med mitt hjärta. Saknar min Aleeez också :( Men varför ska hon bo så långt borta då?! Aja. Måste ringa soc imorgon med för det glömde jag att göra idag :/ så typiskt. Sen ska jag upp på oj och checka cigg för mina sista pengar. jätte roligt NOT! Den 25e kommer mina syskon och min ena systerson. Ska bli rligt. Äsch nu skriver ja bara trams för att jag är uttråkad.


CIAO Sannie

Ensam i helgen + Måndagen :'(

Ååh vill bara gråta, hatar att vara ensam blir bara ännu mer deppig. Jag har inte vart ifrån Ante sen i sommras. Och det va jobbigt det med. Asså vet att det kanske låter löjligt men jag hatar detta faktis. Pappa är väl hemma lite mer men han jobbar ju också.

SUCK, vad detta kommer kväva mig!
Hoppas ni får en bra helg.

Deppig men glad samtidigt

I morse vaknade jag av att klockan ringde halv nio och Älsk fick skynda sig upp till ams. Sen halv tolv hade jag möte med soc. [SUCK] Det gick dåligt till att börja med. Men sen när jag kom hem  brast jag i gråt att ja va tvungen att börja om på ruta ETT, men Pappa tog kontakt med soc, men det var inte bättre. Så tog han kontakt med dom som är RUTA ETT. Och så skulle jag ringa Gunilla [skit snäll] Så ringde henne när jag lungnat ner mig. Och så hann jag bara säga "Hej det är Sandra Tunell" så kände hon igen mig. Och vart jätte glad att höra från mig. Så sa hon ajg skulle ringa Andres så gjorde det, så va han tvungen och snacka med Gunilla vad hon och jag hade pratat om och sådär. Sen ringde han tillbaka till mig nu för en liten stund sen bara, och sa att jag skulle komma på möte den 21a kl 13:30. Så det känns bra att kommit i kontakt med dom så kanske jag får praktik plats i alla fall. bättre än ingenting för min del. Helldre gör jag något! Så får se hur det går.. Måste ringa Maria Rasmusson och meddela det, imorgon. För då har ju bara en viss tid man kan ringa :/ Så sjukt. Men ska snart börja med maten! Så ska kila. ha det nicigt. CIAO SanniE

Jobb?

Asså jag fattar ingenting, ringde nyss kommunen och sa att jag ville stå som vikarie på Förskolor. Aaa så säger hon först att hon inte tror ja kan vara det för man behöver utbildning :/ Och sen säger hon att hon ska sätta upp mig på vikarie listan. Men det är bara det, jag har aldrig hört att man behöver vara utbildad för att vara VIKARIE? Aja kanske åste ha någon sorts utbildning vad vet ja. Men dom i hbg frågade aldrig om något sånt .. Men men får se vad som händer! Ska till soc 11:30 :( TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅKIGT. Önska ja bara kunde få jobb NUUUUUUUUUU. Sector alarm har inte hört av sig än i heller :( Funderar på att ringa igen?! A gör de.
CIAO SanniE

Måndag

Idag så gick jag upp halv nio som vanligt, åt frukost och sådär. Sen runt ett så åkte vi in till stan och hämtade glasögona. Och det vart en jävla skilnad, så nu har jag inte valat ta av mig dom :P Men älsk bara skrattade åt mig :( :P Sen åkte vi till Familia i hyllinge, och  Ante lämnade in sitt cv på GB-gams, hoppas han får det.. Och så typiskt när jag kör så ringder det i telefon och Ante hör det försent, men så va det självklart sector alarm SUCK! Men försökte nå dom men det tog för lång tid. Men ringde han som ringde mig förra veckan, men han va upptagen så gav namn och nummer så han skulle ringa upp. Och sen kollade jag på mobil, och det va billigare om man hade conviq så funderar på att köpa det ändå. Men ska köpa det när jag får pengar. Och så blev man 195kr fattigar när mina böcker kom men ändå billigt, fast inte just nu när jag har så lite pengar kvar :( Men aja få ta mina pengar i sparbössan om det inte skulle räcka. vill det inte men måste ju i så fall. Nä nu orkar jag inte hitta här mer. BYE SanniE

Saknar dig föör MYCKET :'( <3

Emilia, du är min prinsessa jag ville vara med dig hela tiden, men nu har vi ju tyvärr glidigt ifrån varandra :/ Men vart ju så när jag flytta är ju inte lika lätt och vara barnvakt nu :S Ibland hatar jag att jag gjorde det, men ändå inte för jag trivs så bra här. MEn kommer visa perioder då jag saknar dig alldrles för mycket. Du va den som fick mig att må bra, den som räddade mig när jag va som nere eller när jag va i kris. Du va liten och är fortfarande, men alltid när jag var nere så ville syrran att jag skulle vara barnvakt och lika så när jag va i kris. och då sa ja bara ja, för ville jätte gärna va med dig. Och vill det fortfarande. Men inte lika enkelt :( ibland önska ja att du bodde här nere. JAG SAKNAR JU DIG   Du kommer alltid vara den vackraste i mitt hjärta! När jag får chans ska jag komma till dig, men kan ju inte bara åka härifrån fall jag får en jobbinterjuv eller jobb överhuvetagen!
JAG ÄLSKAR DIG, VILL ATT DU KOMMER TILL MIG :'(<3





Idag har jag inte gjort så mycket än, fick upp 08:30 rökte och så sen 45situps och sen frukost. Är rätt deppig idag som ni ser ovanför. Minns inte vad jag drömde i natt men minns att ja va ledsen i alla fall, så kanske är därför. Kanske drömde om min sessa?! Aja vad vet jag. Imorgon tror jag vi ska hämta mina glasögon :) Och på Tisdag är det soc skit möte :/ Trist som fan men man måste ju så länge jag inte har något jobb! Senare idag ska jag väl med Pappa och handla tror jag! Nä kanske skriver senare, är ändå uttråkad.
Kila, CIAO SanniE

Veckan

Ja i Tisdags åkte vi ju till Palle [Andrées kompis] och sov där ända till fredagen. Vi skulle pierca oss på Tisdagen men hon som pierca va sjuk :/ Så vi ringde typ varje dag den veckan utom Torsdagen, så ringde jag på Fredagen och då va hon där ;D Men vart bara jag som gjorde det, eftersom Ante tyckte han hade för lite pengar nu.
Men åter till tisdagen, då när vi skulle åka till Landskrona, så ringde det på Antes mobil, så var det någon försäljare som sökte mig?! Så undrade dom fall jag ville komma på interjuv då på tisdagen, men va ju lite upptagen och det sa jag, så sa han att han skulle höra av sig senare i veckan, och sen på Torsdagen så ringer en annan antar ja? Och då va det i alla fall sector alarm, och fråga fall jag ville komma på Fredagen på en interjuv?! åååh så va ja ju upptagen då med så sa han att hans kulle höra av dig i början av nästa vecka..  Åhhh va störd jag blev sen, att jag inte tog mig tid. Visst det är inte min typ av jobb, men va fan helldre det än ingenting alls. så jag skrev till dom idag och sa att om det finns jobb kvar så vill jag gärna komma på interjuv och att jag är intresserad. Och idag har jag sökt två jobb, ett dagis som vikarie.  sen kommer jag inte ihåg det andrA? Men skickade iväg papper idag till ett dagis i hbg med. Sen ska jag ringa ett dagis här i närheten i Åstorp och fråga om man kan stå som vikarie hos dom se hur det går..
Har fan vart på rätt pissigt humör idag i alla fall mot älsko :'( Vet fan inte varför och har inte kännt mig så himla irreterad ändå. Men ändå så blir det så.
Fan vad jag hatar mig själv för det! 

Idag har jag både gjort 45 situps, cyklat ca 20min & gått stavgång i 35min.
Men rengnade så hade ingen lust och gå någo långt, men eftersom jag inte gått sen i Måndags
så kändes det ganska mycket. Men imorgon ska jag försöka gå ca 1 timme i alla fall.
Och på Måndag gäller det med 50 situps ;) Det ökar varje vecka ju :D
Och Pappa är så snäll, han peppar mig med vikten nu är han vet hur det ligger till och hur mycket jag igentligen vägen
Han sa att vi kunde testa något som man kunde beställa, så va det så att man skulle gå och så som vanligt, men de man skulle dricka rensade bort allt onytigt, de skulle man drcka två gånger om dagen. och räker ungefär 14dagar.. Både han och jag tänkte att man kan ju testa med de så länge och funkar det kan man ju köpa mer sen.
Tack för hjälpen Pappa, hoppas det funkar bara!
För behöver verkligen någon hjälp att gå ner i vikt. För hände rju inte mycket precis..
Köpte doft ljus innan, och benvärmare, böcker.. Så ska nog mysa med Äslko sen om han har tid, men doft ljus :D
Hoppas han orkar, kanske ska ducha med han ändå sen ;] fast jag duschade i morse. Är ju alltid mysigt med Älsko.
Nä nu ska jag faktist kila. Ha det naicigt,
CIAO SanniE

ÄNTLIGEN GÄLLER DET :D

Aa, imorgon ska Äslko och jag pierca oss, är överlycklig har längtat som in i norden på det här tillfället. Och imoirgon blir det av, fan va lyckligt :D Så imorgon bitti så åker Äslko och jag till landskrona, sen äter vi lunch, och så ska vi gå och pierca oss sen. :D Fyyyyfaaaan vad glad jag är :D
aja, snart ska Älsko och jag myspys, och Pusssas massviss [för man vet ju inte hur öm man är i läppen sen] också ska vi se färjan, ska se vad det är, vi har ju åkt den båten ;] dädu! :P Och sen när vi har piercat oss imorgon ska vi åka till Palle, Andrées kompis. Har inte träffat han på jätte länge, så det ska bli roligt faktist.
Nä nu ska jag kila, CIAO SanniE

Helgen!

i helgen var vi hos Svärfar och dom, det var mysigt kollade på massa med foton :) Det är nästintill det enda vi gjort. Men på Fredagen när vi kom ditt bjöd dom oss på Pizza, tack! Och sen på Lördagen så väckte dom oss vid nio och fråga om vi skulle med ut och gå, och det ville vi, men det va extra jobbigt tycker ja nu. Men ajg brukar ju gå på kvällarna så .. Sen åt vi frukost och kollade på foton. Och på kvällen spelade Krille, Älsk och Krilles kompis Henke bonde spelet, då hade inte spelat klart sen längre tillbaka, och Krille vann :P Men medans dom spelade så kollade jag och Monica på sjärnor på is.. Och sen när dom va färdiga så kolla vi på en väldigt bra film, men tyvärr så sonmade jag lite halvt, så hann inte se så mycket :( va så himla trött och på söndagen så slappade vi mest, gjorde typ igenting, va typ tvn som gällde och foton igen då.. Sen runt halv nio åkte vi hem. Var hemma vid tio, och då låg Pappa och sov..

Skriver kanske mer senare, måste börja med lunchen!
CIAO SanniE

GodMorgon ;]

Jupp, nu har jag ätit frukost och ätit och gjort 40st situps ;) Däni! Bra strt på morgonen de. haha^^ Väntar på att älskling ska vakna han ska ju till ams och få sina papper på skrivna. Så stallde hans klocka ^^ Haha han gjorde ju inte de själv, men nu har det gått tio minuter sen klockan skulle ringa undra om han ens reagerade :/ Aja måste väl gå och kolla snart. Sen om en timme är det stavgång :) Nä nu har jag fktist inte tid här

CIAO SanniE

Myyyss <3

Aaa, jag och älskling håller på att kolla på beck, men vi tog en paus för jag ska strax se vem som åker ut ur idol. Och låt det INTE vara KEVIN Han äger ju helt klart hela idol, så himla duktig pojken! Och det var ju inte länge sen han kom till sverige. Så han håller jag lätt på.. Så får se hur det går för grabbarna!
Sen ska älskling och jag mysa igen och se beck. Fast jag är då dö trött. Men MÅSTE vara med min prins, känns som det var länge sen, men det var det ju inte :P
Nä natti på er.

CIAO SanniE

Nice !

Idag har jag inte gjort så mycket, var och sola innan ;) Så himla nice.. och skönt vare.. Sen har jag ringt soc&ams.. ams va att dom skulle skriva en kallelse eller så, men det skulle dom innan med men har inte blivit kallad än. Men aja, får se hur det går annars får jag ringa och klaga igen! Helt segt alltihopa. Men hoppas jag får vikarie på de dagist jag tänkte mig, för ja ska bara skicka några lappar sen så skriver hon nog upp mig på vikarie listan. Det vore ju skönt om jag fick något gjort ibland. Och dessutom känna lite pengar när jag väl jobbar.! så får se hur det går med det.
Aja, nu håller jag på med maten, kyckling och spenat tycker igentligen det ska vara fisk och spenat men ska testa detta och se om det går bra ;) Sen 18:30 är det stavgång ;]  Sen ännu mer mys med min
AnteMan  <3 Sen imorgon åker vi till Svärfar över helgen och hälsar på :) Ska bli trevligt.. Så imorgon blir det stav gång tidigare, ungefär 10:30.. Måste ju gå det i alla fall på vardagarna. Fast igår gick jag bara utan dom. För det var med älskling, sen va jag helt slut och trött så orkade inte gå en gång till :/ Men vart i alla fall ca 1 timme ändå. Fan längtar tills jag får mina pengar, då ska jag pierca mig, och höra vad det kostar att tatuera sig ;] Nä  nu ska jag kila.

CIAO SanniE

Onsdag

Ja har inte hunnit göra så himla mycket idag. Fyfan älskling måste vara jävligt trött, han sover fortfarande, undra när han gick upp. Aja. har plockan ur och in disken som Anteman igentligen skulle ta, men NÄHE. fick jag ta ännu än gång. Aja, orkar inte hacka upp mig på det. ska snart se våra bästa år ^^ Sen vettefan, har rätt tråkigt. Ska se om älsk ska ringa piercing affären och se om dom har någon tid till oss. Eller om jag får göra det själv, men verkade som han ville det i alla fall! Älskling vaknade inte ens av att jag la mig hos honom och sa att han låg så mysigt :P Så han lär väl vara trött, men får låta han sova tills han vaknar idag i alla fall. Kan ju vara snäll nångång ^^ Nä nu ska jag gå och röka, Tjingeling ;)

/ Sanni

RSS 2.0