270309

Ja det är ju den 27e idag, så AnteMan och jag har 2år och 3 månader. :D Fast han har inte kommit hem än, och jag känner mig helt död låg och kolla film med syrran så somnade jag, sen när jag vaknade vid sex så va pappa här :P haha. Också har vi stått och sålt bullar & påskris idag i skolan, va roligt men va riktigt kallt, fast har vart med om värre! Men vi sålde för  900kr nånting, och det är ändå bra! Sen det som blev över fick vi alla med oss hem, vi delade upp allting =) Så då blir säkert min AnteMan glad... ;) fast det blev lillesyrran också ;P
Igår tränade jag med min älsklings Sandra :D Kändes riktigt bra, sen va vi uppe och solade med, Fast det gjorde jag idag med ;D Tänkte att jag behövde lite värme eftersom vi stått ute hela dagen, eller i 4timmar... Nä nu ska jag nog hitta på något annat (alltså vänta på att min AnteMan ska komma hem ;P) haha. Ni får ha en trevlig helg, för det ska jag ha jag ska köpa ny mobil ;)
Ciao Sannie'

ORKAR INTE =/

Bråkbråkbråk, och du har dragit iväg?! Vet inte vart jag ska ta vägen längre, vill gömma mig i graven just nu. FAAAN! Jag orkar inte....... SKIT SAMMA NU!
Idag har jag vart i hyllinge och handlat, sen har ja bråkat :(
Ja finns inte så mycket och säga! Han har ju inte med sin mobilen så kan inte göra så mycket mer än att vänta =/ Är precis som du vill lämna mig när du bara går. Fast fattar om du behöver tid för dig själv!
Nää ha det bra folket!
BYE

=)

Igår så var det en bra dag men samtidigt inte, hände en hämsk sak med min kompis, med det är förmodligen över nu!
Och sen träffade jag henne på kvällen igen ville se hur hon mådde, och hon mådde inte så bra!
idag hade jag tänkt ringa en piercing affär för och kolla hur mycket det kostar och pierca läppen och naveln. Skulle ju igentligen in till hässleholm och pierca oss där, men det kom tydligen saker i mellan :( Men vi kollar någonannanstans om det är samma pris, annars vill jag inte, för får ju inte mycket pengar! Så vi ska nog in till stan idag. Men ska ringa först vid tolv och höra =) Nä nu ska jag göra något vettigare. Men ha det så bra.
Ciao Sannie'

Nu har jag bestämmt mig =)

Ja på Måndag börjar jag eller igentligen redan idag!
Hade tänkt börja träna igen har lite planer! På Måndag ska jag simma, och hade tänkt göra det på Måndagar och Onsdagar, eftersom jag bestämmt med Sandra NRTWO! Att vi ska träna hemma hos henne Tisdagar och Torsdagar! hon har ju massa tränings grejer hemma så det blir ju bara billigt att bra, bara simmningen som kostar 30spänn! Men skulle se om det va billigare att skaffa månadskort, men eftersom jag bara ska simma två gånger i veckan så blir det inte de, för den kostade 400kr tror jag det var och det var tydligen billigare att betala 30kr var gång då för då kom ja bara upp i 300kr. Så, så ska det bli ;) Nu har Sannie bästämmt sig för det! Och det står att motionsimmningen öppnar 14 till sju eller något sånt och jag slutar tio i tre så det är ju perfekt =)

Alexandra SYSTER Linde

När jag fick veta att du skulle flytta från skåne, vände mitt hjärta helt, vi träffas inte mycket nu och kommer inte göra det mycket när du flyttar i heller. Men samtidigt så känns det ändå bra för är man trött på skåne så är det bara åka till Älmhult till min syster som hon alltid kommer vara även vad alla andra säger! Men det är jobbigt att höra allt skit varjegång man nämner ditt namn! Det är DÖ JOBBIGT! Men jag tänker inte forlora en bra vän igen, orkar inte gå igenom den sorgen en gång till! Alexandra SYSTER Linde, jag saknar dg så det gör ont, Vill inte du ska flytta längre ifrån mig, men jag vill att du ska må bra och mår du bra där uppe så självklart ska du flytta ditt! Jag älskar dig och du kommer ALLTID ha en större plats i mitt hjärta!


Syster, lämna mig aldrig ensam, jag vill alltid vara din syster.. Jag kommer alltid finns där för dig fast jag kan vara dålig på det ibland.. Men du är mitt allt. JAG SAKNAR DIG<3

130309

Idag var jag i skolan som vanligt :) vi bakade halva dagen kan man säga ! Och det gick jätte bra fast folk fjöntade sig ;) Och sen kom jag hem och träffade lillesyrran hon har ju kommit till oss nu ett tag, hon behöver det! Så hade fullt upp att prata med henne =) Nä imorgon ska jag till väla och klippa mig =) Skojskoj! Får se hur det blir hade tänkt och klippaur mitt hår ! Nä nu ska jag se klart robert gustavsson =) Tur man får skratta nångång!
Ciao Sannie

100309

Idag hade vi roligt i skolan, tyckte då jag! Men sen när jag kom hem fick jag ett sms där det står "jag orkar inte med att ha en vän som knappt bryr sig" Och jag menar hallå? vad har jag nu gjort? så tyckte hon att jag och en klasskompis skrattade åt henne i matsalen?! Men jag menar om någon sitter och larvar sig och skämtar, ska man inte skratta då? Ja jag förstår inte, jag vart i alla fall arg, för om hon menar att jag inte är en bra vän, så har hon nog sätt jävligt fel det är fan jag som har stöttat henne till MAX denna tiden! Jag hatar tjafs och bråk och sen skitsnack, det är det värsta! Och jag känner mig som en ja vet inte vad ens! Men ena saker så om den andra personen och den andra säger så om den personen! Jag orkar inte med sånt, istället för att snacka skit gå och säg det deräkt till personen!

Aja nog om det. nu ska jag duscha med älskling, kommer kanske ett inlägg imorgon och ser hur allting blev :|

Ciao Sannie'

Orkar INTE!

Fattar inte vad det är man ALLTID gör fel. Vet om att jag tjatar om att jag alltid gör fel. Men känns ju som vad man än gör så är det fel. Aa ja pallar inte detta, och verkligen inte den smärtan! Nu har jag börjat hålla det inom mig och sluta bry mig. Men det värsta är att det kommer komma ut på fel sätt då. Behöver inte vara nu, det kan komma ut om några veckor! Ibland hatar jag mitt liv och för den jag är! Men vill inte gå ner på ruta 0 igen, hade jag aldrig klarat, allt hade blivit så mycket värre! Ärligt talat, jag vet inte vart jag ska ta vägen längre!

070309

Igår skrev jag ut mina CV och personligt brev till alla jag ska skicka till sen :) Fast gick inte så bra först haha massa papper som vart fel! Men det ordnade sig tillslut.. Sen åkte jag och Angelica in till Stan och festade. Hade superduper roligt, fast man mådde skit när man kom hem, men vafan :P haha Och idag är det garderoben som gäller sen ska jag åka till skopunkten i alla fall idag eller imorgon!


Jag saknar dig baibiii Habibi ;)
Du finns i mitt hjärta, och där kommer du föralltid att stanna. Finns alltid visa
saker som är jobbigare än andra, men du kommer aldrig att försvinna
från mitt hjärta, du är hela min värld & så kommer det alltid
att vara. Du är den mest underbaraste person jag vet
Fast du har dina brister så är det så, men
vem fan har inte brister?
JAG ÄLSKAR DIG!!

060309

Ja idag är det Fredag, skönt det. Slutade 11:50 men jag åt lunch sen va det möte! Och kom hem vid tre. och så satte jag igår med cv och sånt så nu har jag skrivit ut massa jag ska skicka till =) Måste ju ha sommar jobb i år! Så vi får se vad det blir :D Och Ante är o jobbar sen skulle han åka till Landskrona i helgen! Roligt att han också umgås med sina vänner utan mig för engångs skull ;P haha. Och i helgen ska jag riva ut min garderob SUCK! Men hoppas det blir mer ordning!
Aa kanske skriver mer i helgen om jag orkar..
Fan va bra det gick i skolan idag vi gjorde "egen" dumle :D haha. Nice nice, gick skit bra, så nu är det bara redovisningen kvar, och den ska vi göra på Måndagen =) Men den går säkert skit bra :D

CIAO SANNIE'


Älsko & jag   förra året, på julen :)

Söndag!

En tråkig sådan Söndag. Allting känns så HIMLA meningslöst, Ante sitter bara vid datorn och jag har inget och göra, ville umgås med honom men nähe han sitter helldre vid den där jävla datorn. Jag blir bara så himla trött. Varför ska alltid den som står en närmast komma sist av nästan ALLT? Jag orkar inte ens tänka på det, det är så himla jobbigt bara... Jag orkar inte ens bo här hemma längre! Men jag vill bo med dig, men de bara känns som du undviker mig hela tiden. Speciellt när det handlar om att hitta på något, och då menar jag inte bara en dag? JAg menar liksom kunna umgås alltid eller ofta i alla fall, men du sitter hellre vid den där datorn! Nää nu orkar jag inte skriva mer om det.-....

Imorgon är det skola också :( Och det är bad också, hatar att bada bland idioter! Sorry men måste vara ärlig, sen lät det inte roligt det vi skulle göra. Då simmar jag hellre än att livrädda! Aja får se hur det går. Är  bara så himla trött på allting! Alla är jobbiga. och har fått sån jävla magvärk :S är super jobbigt. :/

Nog på allt klagande.

Ciao Sannie'

RSS 2.0