Livet!?

Hejs, Vissa saker är så himla jobbiga just nu, men ska försöka glömma och göra något åt liten del av det efter helgen! Blir ju inte värs lätt, men hoppas jag hitta något jobb. är så himla trött på att gå hemma, står inte ut mera snart :/ Sen vänner? ja var blev allting av. Vad gör man om man inte vet hur man ska få kontakt och är rätt blyg? Är inte så lätt då! Sen känns allt så kämpigt! Men får väl försöka kämpa ändå fast allting är HIIIIIMLAAA jobbigt!
När vi åker upp till Södermaland igen ska jag träffa min syster Lina med familj, va så himla länge sen känns ibland som om vi tappat varandra :( Vill verkligen inte det, så får ta tag i detta! Som jag precis gjort! och imorgon ska Älsko ringa socialen för han har ju rätt och få pengar från dom eftersom han bara är inneboende hos oss, och då har han rätt till pengar för hyran och kläder och sånt.! SÅ får hoppas det går bra där! Sen ska vi hem till Svärmor på kvällen :) För på Lördag är det ju 60års fest Mormor som fyller :) ( Antes Mormor men kallar henne Mormor pågrund av att min inte finns mera :( ) I alla fall så tänkte vi att om vi komme rpå Fredag så kan vi hjälpa Svärmor med Flickorna och göra dom i ordning. När vi va där förra helgen så va Emilia så söt hon ville att jag skulle borsta hennes hår för hon tycker att jag tar det försiktigare en Mamma :P hehe både Sara och Emilia är urgulliga. Och när Carina var och handlade så hade Sara bajsat på sig så ville inte Ante ta bort det, så det fick jag göra :P Så det vart bra tillslut! jag säger bara såhär, om man vill ha barn mest av allt så kan man det :D Nä nu ska jag snart lägga mig med älsko och kolla på film :) Åh måste bara berätta hur mysigt jag och älsko haft idag, Vi vaknade samtidigt (TIDIGT) eller vi typ åtta, sen så låg vi och möss sen kolla vi på tv. Så frågade jag honom vad han ville ha till frukost så gick jag och hämtade allt. så käka vi så la vi oss och möss igen sen somnade vi och vaknade vid halv fem, så sa ja ojdå klockan är redan halv fem så sa han kanske daks och göra mat för en gång skull va det han som sa det och inte jag så himla mysig han har blivit, det går inte och beskriva. Älskling jag är över lyckig av att du hjälper till här hemma nu. kanske inte vissar det så mycket, men är verkligen stolt över dig <3

Jag älskar min AnteMan<3

Känner mig bara misslyckad :(

Vet inte så himla mycket längre. bara trött på allt, försöker få ett jävla jobb så jag kan börja leva. Trött på att leva i ett "fängelse" Men jag får väl stå uut med all skit.! Jag försöker allt jag kan. Imorgon ska jag i alla fall och träna med Karin se om vi kommer någon vart. men jag vill det gärna så hoppas det blir bra.! Önska bara det med jobb kunde ordna sig snart.
BYE

jag älskar er <3

Jag och älskling är sams igen! vart bråk iförre går och jag bara stack till min syster! Men det är över, och Pappa skällde på Ante igår för att han inte hjälper till här hemma så mycket, men Pappa vet att han själv inte gör det i heller! Så jag skulle diska idag och han skulle städa hela huset, så får se ! Men jag har diskat redan, ska nog dra till Alexandra en stund sen för hon behövde snacka om en viktig sak så! Och älskaling är på Arbetsförmedligen nu! Så är det väl lättare och städa när man är ensam! Ringde Nike idag (hon som jag va på jobbinterjuv hos) Men hon visste inte än om jag fick jobbet hon hade inte gjort klart alla jobb interjuver, men vi skulle höras på Måndagen och se hur det blir! Om jag inte får det så funderar jag på att ringa MAXI och höra om dom inte har något, annars försöker jag på MAX, måste ju fan ha något jobb känner jag, och tar nästar vilket jobb som helst som jag klarar av och lära mig snabbt! Får se om det blir någon grillfest också men det verkar som det blir något i alla fall! Nä nu ska jag magträna lite och göra kaffe och vänta på att älskling kommer hem!
HEJS

Vet inte vad?!

Önska jag kunde skriva ut allt med ord, men kan inte vet inte vad det är jag känner ibland, förutom att JAG ÄLSKAR DIG, men ibland känns allt så deppigt. vet inte men mår bara dåligt, vet inte vad jag ska ta mig till ibland! Orkar bara inte kämpa hela tiden! Orkar inte prata om det i heller, för vet inte hur jag ska förklara det, och vet inte hur jag ska få fram allt med ord! Men får väl fortsätta låsas att allt känns bra fast jag igentligen bara vill BORT!
Alexandra, jag tänker på dig! Vill ha dig hos mig dagligen, du är den bästa vän som jag önskat mig!
Finns så många ord som vill fram, men som inte kan komma fram med ord, vet inte vart jag tar vägen ibland :/ är jag borta från allas hjärtan! Nä men känner bara att jag inte orkar, att jag kommer falla ner igen.. Känns bara så mysko! Vill bara få jobb och flytta! ibland känner jag mig så himla ensam fast jag inte ens är det! ibland är allt bara misslyckat!
Förlåt men måste få ut vissa ord, som jag inte kan få ut någon annan stans! Och vissa ord som jag kan komma på och som går att få fram i ord!
HEJS

Sommar? :D

Ja verkar som sommaren är påväg, eller om den redan är här ? Hoppas det, idag va det 34 grader i solen snacka om varmt, har solat idag sen har jag sprungit:D och magtränat som vanligt. Hoppas jag hinner det imorgon med, men det gör jag nog ska ju upp vid 9 har jag bestämmt! Ska ju till Palle imorgon istället för idag, hann inte idag vart så sent och så fick man ingen mat då ju!Blir så knass då. Aja ska snart dra ut. !
Hejs.
<3

Sandra

Jadu, känner att jag verkligen vill gå ner i vikt, känns som det är bråttom nu till sommaren! Men får se vad som händer när jag ska börja röra på mig bättre igen! och bara äta nyttigt. Funderar på att bara käka sallad som lunch, sen vanligmat vid fem som vanligt! Men kommer ju bli knass om jag får jobb för tänker inte äta efter sex så i så fall får jag äta på jobbet eller ta med mig något och äta på tåget, aja inte säkert jag får jobbet än ju! Men får hoppas på det bästa i alla fall!

Misslyckad dag!


Lite små bråk, för att jag har brättom med allt och vill ha saker och ting gjort så man bara kan ta det lungt sen, men så har jag en pojkvän som inte är lika snabb! Så då vart det kaos.. Sen vart vi sams i mellan åt, men så skulle vi laga mat men då vart det inte mycket att han hjälpte till! Aja. Men vart misslyckat för jag sprängde en glasskål i luften :P nämen den gick i bitar för råka sätta den på en platta soom va varm sen märkte jag att de rykte så jag flyttade den till diskbänken så sprändes den. :S Vart asa rädd! Sen skulle vi käka, och när jag nästan ätit upp så kändes det som jag hade fått en glas bit i munnen så fick panik, och allt blev CP!

SAKNAR JU DEN TÖSEN :'(
Ja saknar ju Emilia, va så himla länge sen jag såg henne ens :( Önska jag kunde träffa henne oftare, men när jag får jobb ska jag åka upp till dom när jag är ledig! ;D

AJA! Ska snart möblera om här lite, kan ju inte möblera så mycket men lite :P Men Ante håller på och fixar sin låda så de ska han fixa först med sina grejer! Vill ju ha lite rörelse vid min speget för annars använder jag ju inte ens den så lönt då ju! Nä nu ska jag ts och fortsätta göra ingenting:P
HEJS

9e Maj

Idag har jag inte hunnit göra så mycket! Men har solat, och sprungit/gått och magtränat två gånger! Sen solat och solat, så underbart skönt är det. Om en timme, ska jag käka lunch!
Nä inte mycket mer och säga här!
Hejs

Grillfest?

på interjuven gick det jätte bra och fort eftersom jag inte hade några frågor, Alexandra hade ju gett mig alla svar :P haha. Men dom skulle höra av sig, och om det tog lång tid skulle jag höra av mig själv :) Men alexandra skulle snacka med henne på Måndag så får se vad hon säger då! Men va ett helvete och ta sig ditt först hitta jag inte bussen och när jag ringde Alexandra gick jag åt fel håll:P men sen kom jag till rätt håll i alla fall och då skulle jag bli försenad och tåget va redan försenat och shit. så ringde till Online och skulle säga till Nike att jag va försenad så hon va medveten om det. Men så va det nån annan som svara och hon satt i möte så jag sa till honom att han skulle hälsa det till henne, Men så hade jag hoppat av bussen så ringde jag Alexandra då men så fatta hon nog inte vart jag stod så allt blev fel, så sa hon att jag skulle ringa Nike så gjiorde jag det så va det han killen som svarade igen så sa jag "Hej det är Sandra igen, du nu har jag kommit vilse här :P han bara skratta så sa jag att jag stog vid den gatan så sa han att jag skulle gå mot det hållet bussen gick på" så fattade jag deräkt :P Men så kom jag fram och fick vänta lite för Nike va inte färdig med sitt samtal än! Så vi va "sena" båda två:P

Ja, tror det blir grillfest nästa lördag. Om någon vill komma:P Men det hoppas jag!
Blir säkert någon i alla fall! Men inte roigt om det bara kommer nån, det ska ju vara endel i alla fall!
Men vi får se vad vi får för svar, dom får ju ta med sig kött/korv och dricka själva så bjuder jag på potatisgratäng och sallad. Det är lagom tycker jag!
Nej nu får vi hoppas på det bästa!

HOPPAS verkligen jag får jobbet, längtar tills jag får svar!
Hejs

Jobbinterjuv :O

Herregud, nu ska jag hitta ditt med:P Alexandra va inte på jobbet idag så måste hitta ditt själv :| Men har fått lite vägbeskrivning så, men annars kan jag ju ringa Alexandra eller nike! så får se hur jag lyckas, kanske skriver sen vad som hände ;) Om jag åkte vilse:P Nä nu ska jag snart göra mig i ordning. ha det.
Hejs.

Skåååne :D <3

Japp igår kväll kom vi hem, va hemma lite efter tio. Och idag ska jag/vi till Alexandra och hälsa på :D Ska bli roligt och se hur hon har det. Men ska inte ditt fören mot kvällen, hon slutar ju inte fören kvart i fem så. Fan längtar också tilll imorgon då är det jobbinterjuv, fan är skit nervig :D Men hoppas jag får det och hoppas att det går bra överhuvetaget.
Jag hoppas ni håller tummarna där ute? :D

Hemlängtan :/

Hejs, Idag va vi hos min kusin Åsa rätt så skoj och träffa dom, fast dom aldrig firar mig :/ ajjja sak samma. Imorgon drar vi hem ÄNTLIGEN :D Men kommer ju hem så sent, är i Åstorp tio :/ Men ajja på Tisdagen ska jag på polis förhör sen ska jag till min Alexandra :D Hon ska få sin inflyttnings present, sen ska jag kika på hennes lägenhet :D Sen på Onsdag ska jag på jobbinterjuv är helt nervig :P Men Alexandra säger att man inte behöver vara det, men det är ju första gången och då lär man ju vara det :/ Sen på Lördagn tror jag det va är det fest hos Alexandra så då ska jag ditt med :D lääängtar. Nä nu har jag ingen lust och skriva här mer. Men ha det nice.
Hejs


3 Maj :)

Är fortfarande hos Mamma :) Sista April va skoj. Och att få träffa min kusin va helt underbar och hennes barn :) Sen så har vi bara tagit det lungt här, känns så skönt och komma ut hit, man slappnar verkligen av. Idag va vi i Flen och käka pizza, sen när vi kom ut up pizzerian så såg jag Jemu (en gammal skolkambrat) Så fråga han om jag va 18 först så sa jaag ja, han ba kan du handla cigg till mig :P ja ba ja kan jag göra, vilka ska du ha? han ba ta prins. Ja ba aa ok. så gick jag in och handlade det sen så prata vi lite till, han ba fan det va länge sen ja ba ja det är ju det. han ba ja hur länge sen va det, ja ba jag vet inte säkert något år han ba jaa . Så fick jag en kram. sen va ja tvungen och gå in o välja film, synd vi bara kunde snacka en stund. Men men så är det. Kanske träffas någon annan dag.
Hm och Tonie och Ante är på herrmiddag. hehe. Men den filmen jag valde va ju skit dålig . Sämst på och välja film eller vad:P Somnade till och med till den.! :P Och när jag kommer hem känns det som det ska hända en massa :/ Både bra och dåliga saker. Aja får hoppas att det går bra i alla fall. Imorgon ska vi till min andra kusin hennes kille har fyllt 30, men känns fel och åka ditt, dom brukar liksom inte fira mig nu när jag flyttat men jag ska åka upp för och fira alla, är bara så himla störigt. Men nästa gång ska jag till och med skicka inbjudningskort, och dom som inte kommer då eller i alla fall när jag fyller 20år dom asså palla dom . Känns nästan så i alla fall. Ska i alla fall åka upp till Kusin Linda nåndga här med. Men får se fall jag får jobbet först. ska köpa present till henns barn och henne. hon har ju fyllt 30år. så:P hoppas verkligen jag får jobbet :| Är helt nervig nu men det är för att jag vet att det snart är hemresa och då är det snart jobbinterjuv :P ALEXANDRA, Miss you, hoppas ni möter mig på Lunds station :P Annars jävlar, kommer ringa dig på Tisdagen och höra, hur det blir. Men ajja nu ska jag sluta, ni får ha det så bra ! Hejs.

RSS 2.0