090117 Södag

Nu är det bara 2 dagar tills man blir 19 :) Fast känns ju inte som om det kommer bli något roligt att fylla eller bli firad :/ Blev det inte när jag fyllde 18.. MEn men vad fan ska man göra? Blir ju inte bättre än vad man gör det till igentligen!!
En ska jag aldrig kan förstå det är hur fan KNARK kan vara så VIKTIGT? Kommer aldrig nånsin förstå det. Jag hatar att jag förlorat DIG, men jag kan tyvärr inte leva med folk som knarkar även om det bara är i biland, det går inte. Och sen att du har förändrat dig du kanske mår bättre och det hoppas jag men jag mår inte bra.. MEn jag kanske tänkte på mig själv där. Men då är det bättre att vi inte är syskon mer om du vill knarka för att må bra! För jag tål det inte! Och det måste jag vara ärlig för.. Tyvärr får det blir såhär då. Och om du ska vara tillsammans med någon som VILL knarka blir ju inte bättre! Och som sagt det spelar ingen roll om det bara är ibland men ni tar det de är det som jag inte mår speciellt bra av! Och om jag låter självisk nu så vet jag det, men vad ska man göra för att kunna koncentrera sig på sitt liv? Jag måste liksom kunna sköta mitt utan att jag går ner för det ni gör?!

Över till ANNAT!!!!!
Idag har jag bara städat, och Pappa berättade att vi kanske skulle köpa en skinsoffa av hans jobbarkompis ja bara satt och ja jaaa jaa han ba meh va hålller du på med. ja ba men ska vi köpa den av honom han ba jaa! Jag bara oke när då? han ba jag ska åka och kolla på den snart, och så frågade ja för hurmycket han bara 2000 ja ba okej det var ju billigt. Så nu är jag skit glad för det hoppas den ser bra ut. FÖr vi har letat efter en sån. Alla andra är så jävla dyra och våran gammla är så himlans FUUL! haha..


ALEXANDRA!!!
Om du bara kom tillbaka! Det är jobbigt utan dig.
Förlåt men kan inte leva med en som knarkar en gång till!
Förlåt, kan det bara inte...
Hoppas d läser det här!
Kommer alltid att älskar dig som en syster
& kommer aldrig glöma våra stunder eller sudda ut dom!
Du finns ALLTID i mitt hjärta <3

060109 Tisdag

Idag är jag dööö tröött, men kunde inte sova, plus att jag inte kan sova bort hela dagen men har ändå inget annat att göra. Har inga pengar och det gör mig gaaalen. För vill göra så mycket, det är de som är de jobbigaste att ha viljan att göra massor ;P Hade gått upp och solat om jag hade haft orken, asså jag har blivit skit lat :S Vill faktist inte vara det. Men hoppas det blir bättre sen när skolan börjat, för då ska jag i alla fall gå hem från stationen i Åstorp varjedag har jag bestämmt ! Hoppas jag lyckas med min bestämmelse ;P haha. Faaaan Emma en gammal barndomsvän till mig hade en skiiit snygg väska jag vill ha som hon skulle sälja asså jag vart helt kär i den, så hoppas hon inte sålt den till någon annan nu!
Aja på Torsdag är det i alla fall skola, piss tradit. men vad gör man?! Och sen på Fredag kväll så åker vi upp. till Hanna först i alla fall sen fyller hon ju på Lördagen där med. ja och sen ska vi väl hälsa på Mamma en sväng med. Om inte hon kommer till Hanna men jag vill ju träffa alla djuren hos Mamma så det hoppas jag inte :P haha.
Igår hämtade jag mitt busskort, gick ditt med Emma och så möte vi Emmas kompis där som heter Carro så det va roligt att träffa dom igen! Sen bar vi oss hemåt faan va långt du fick gå Emma ;P haha.

Om någon har något förslag på mat man kan äta när man vill gå ner i vikt. och mer tips så skriv gärna en kommentar så jag har lite förslag att gå på :)

Ciao Sannie'

Höga förhoppningar :/

Nu fick jag höga förhoppnigar när du sa så, fast vet att du bara vill väl. Men kommer bara må dåligt av att veta att jag kan vara det :/ Kanske jag inte kommer våga käka mini-piller? Men det måste jag ju fall det inte är så! Men vet inte vad jag ska göra?! Ska jag kolla upp det nu deräkt? AJJ det gör ont inne i mig när jag är såhär osäker på en sån här sak! Och när jag verkligen inte vet vad jag ska ta mig till. Aja orkar inte :/ Sen om jag inte är det ger dig mig bara mer smärta!
BYE

020109

Ja nu har det ju faktist 2009 =) Tiden har gott fort, hinner ju knappt med ;P Idag ska jag bara ta det lungt, hade tänkt gå upp och sola men känner inte att jag har någon ork :/ Men får väl ta det nångång nästa vecka istället ska försöka orka mer nu! Men är trött typ hela tiden :( Hatar det.

Fan asså om jag hade kunnat göra något åt det vi har problem med hade jag gjort det, men det värsta är att jag vet inte varför det blir så, så därför vet jag inte i heller vad jag ska göra. Tycker bara det är FÖÖR jobbigt. Önska jag kunde prata med någon om det som vet vad jag kan göra för att göra det bättre. Men jag varken vågar eller så :/ vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, jag älskar dig och tänker aldrig lämna dig hjärtat<3

Aaa nog med det för tänker ändå inte tala om vad det är här eller får någon annan, eller vad det är vet jag inte men vad det handlar om är bara min älskling som vet!

Aja har ni haft ett bra 2008? Det har nog jag haft i alla fall :)
CIAO SANNIE'



RSS 2.0