Gott Nytt År på er :) <3

Japp inte många timmar kvar tills det är 09 hörrni ;) Har ni kommit på något löfte ni ska hålla 09 då?
Mina kommer i alla fall vara
GÅ NER I VIKT!
Att det ska hålla mellan mig och Ante detta året med ;D
Ja sen har jag inte kommit på fler, men det kanske kommer vem vet?!
Nähe nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, men hoppas ni får ett otroligt bra nyår :)
Ciao Sannie'

Orkar inte :/

Känner mig bara fittig när du säger att jag är svikare, visst du sa att du älska mig ändå men det hjälper inte!! Du är en bra vän på visa vis. Men du har svikigt hur många gånger som helst själv, bara för att jag ville fira nyår hemma för en gång skull så är jag en jävla svikare. Orkar bara inte höra dom orden, plus att hur mycket har vi snackat på den senaste tiden? Vet att du inte kommer läsa detta men jag måste få ut mina ord nånstans, och jag har redan sagt det till dig!!!
Vet att jag är en dålig vän, varför tror du jag inte tycker om vänskap?! Men du är inte mycket bättre själv! Aja orkar inte med detta bara :/ Tyck vad du vill om mig då men jag ville inte få ett helvete och deppig på nyårsafton, för det blir jag när du sviker på alla fester! Då är oftast hela festen förstörd!! Men det är sak samma för tänker inte ens festa, pallar inte bry mig längre för just nu känns allt bara skit ändå! i alla fall inom mig, även om ingen har gjort något just nu! Så känns det ändå jobbigt inombords!!
Sak samma orkar inte tänka så mycket nu!
Ciao Sannie'

281208

Ja det är fortfarande 08 ;) Men inte många dagar kvar tills det är 09 ;D Och jag sitter här och färgar håret, skulle bli slingor men vettefan vad det blir ;P haha men det kanske blir bra vad vet jag ? Men kommer bilder sen när det är färdigt, på bilddagboken :) Och vi har städat det mesta i rummet men är kvar fortfarande eftersom ja va tvungen att åka och handla med dom andra :P Fan kan inte smälta det att Ante och jag redan har vart tillsammans i 2år ;O fast det är ju 2år och 1 dag idag ;) Så himla lycklig Darling <3 Tur att jag bar dig bebe, utan dig finns jag bara inte. DU ÄR ALLT FÖR MIG, HELA MIN VÄRLD! <3
Från det ena till det andra, saknar mina vänner :( <3
Aleexz och Dawe, hoppas ni kommer hem snart så man kan få träffa er, känns som det va år och dar.
Fast det är det ju verkligen inte :P Men aja hoppas ni har det bra i alla fall, tänker på er <3
Nä nu ska jag snart skölja ur min hårfärg så ska sluta här.
Ciao Sannie'

Städdaks igen!

Japp nu är det daks för att städa i rummet igen :/ fattar inte att vi har så svårt för att hålla det rent länge :P haha aja sak samma! igår hade jag och Älsko jätte mysigt ;P
Och Pappa lovat mig att göra gröt till frukost idag, för det är en sak jag inte kan göra själv ÄN :P Men det kommer de med ska ni se ;P Nähe vad ska man mer hitta på att skriva, den 9e åker vi upp till Mamma för dom kommer hem från spanien den 10e och min stora syster fyller den 10e och vi ska skjusa upp mina småsyskon så det är också därför :) Ska bli roligt att träffa alla igen :) Och sen nästa gång träffar jag Mamma den 23e när dom kommer ner och firar mig, och sen åker jag upp på sportlovet för att träffa dom :) Men då ska jag även hälsa på min andra stora syster och mina syskon barn :D Doms ka få sina julklappar då hade jag tänkt :)
Nä nu hade jag tänkt göra något annat, men alla sover ju här så vettefan vad jag ska göra men hittar säkert på nånting :P ha det nice och ett jätte fint nyår ;D
Ciao Sannie'

2år <3

2år har jag haft dig vid min sida, och jag känner exakt samma sak för dig som jag gjorde för 2år sen om inte mer <3
Känns inte ens som det är 2år men det är de :D och jag är lika lycklig än <3
Du är det bästa som nånsin har hänt mig hjärtat.
Och så har vi vart förlovade i 1år idag, fatta hur jäkla underbart det känns.
Du är min BARA min och ingen kan ta ifrån oss det vi har tillsammans<3


Dig kommer jag föralltid att ÄLSKA <3

Älsko fyller idag :D

Japp idag blir min Älskling hela 22år :D
Och jag ska strax dra in till hbg till hans jobb, sen när han slutar ska vi åka till Landskrona till hans Pappa :)
Ska bli trevligt.
Fyfan jävla fitttandvärk :S Blir snart galen har snart käkat ett helt packet med iprem för att inte känna av tandvärken så mycket, är ju en jäkla visdomstand som håller på att växa upp. Vill bara att den ska växa upp så man slipper ha ont och så man kan äta ordentligt, man äter inte precis i onödan :P Nähe.
Och imorgon är det Julafton :) Och vi ska fira hos svärfar i år :) Ska bli mysigt. -fast jag är sjuk och har as jobbig hosta men tar host medecin så hoppas på att det går över snart.
Nä nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, men ha en underbart fin jul allihopa :)
CIAO SANNIE

JAG ÄLSKAR DIG ANDRÈE OLSSON <3

Älskling<3

Nu va det länge sen jag skrev, jag vet :P Men har inte haft någon lust eller tid. Idag ska vi fira jul med Pappa jag och Älskling eftersom vi ska vara hos Älsklings Pappa den 24e. Fan va kul jag och Älsk hade igår, både han och ja va dö trött så när vi stod och röka så skratta vi åt allt typ, hur mysigt som helst <3
Och imorgon fyller min BEBE år hela 22år ;D Och det ska firas, vi ska ju åka till hans Pappa då så det ska bli mysigt, har bett dom göra tårta också ;D Och fyfan vad skönt det är med loov nu. Men jag är fortfarande trött:P Men orkar liksom inte sova eftersom Pappa och jag ska äta gröt :) TomteGröt som jag alltid säger. Eftersom vi alltid äter det på morgonen och har gjort det enda sedan jag va liten så har det ju blivit en tradition för mig, och sen hör jag andra äta det efter maten :/ tycker jag låter helskumt men aja! Nä nu ska jag nog se om det går något bra på tvn :)
PS JAG ÄLSKAR ANDRÈE OLSSON <3
CIAO SANNIE

RSS 2.0