Söndag

Idag var vi på city gross, och handlade lite till julpyntet. och lite annat! Så nu har vi julpyntat lite men ska fortsätta hjälpa pappa sen! Har väl inte hänt så mycket mer idag mer än att en vän typ låter mig välja mellan hennes ex och henne typ. Och det kommer jag aldrig göra. som hon sa till mig när det var slut mellan dom att han ville att hon skulle välja mellan honom och sina vänner, så hon borde veta hur det känns! Jag kommer aldrig att välja. Vettefan vad som händer!
Menmen måste dra.
Ciao Sannie

Bio :D

JA snart ska älsko och jag åka in till hbg och äta sen ska vi gå på bio :D skit länge sen vi gjorde det så känns roligt. Och det bästa va att det var hans idé :D Så det ska bli mysigt :)
Nähe vad ska man mer säga då! Är rätt trött idag men inte som jag är efter skolan då är det värre ...
Nä nu ska jag inte slösa tid här
Ciao Sannie'

081127, Torsdag

Jaaaaa, idag har jag och älsko vart tillsammas i 1 år och 11 månader :D wiii. Han kommer hem senare han sa att han kanske skulle vara hemma till tre så vi får se. fast jag är ju inte hemma från skolan fören fyra typ ändåså!
För han ville hälsa på dom på hans gamla skola, så det förstår jag!
igår så skulle vi översätta en låt från engelska till svenska och jag är skit kass på engelska men hon gav oss en sida som kunde hjälpa oss :) skit snällt :O Det är ju för visso fusk som Carro sa men man lär ju sig där i mellan. det gjorde i alla fall jag. Så jag har översatt den sen ska vi redovisa det med :O ojoj jag hatar det det är de värsta som finns. Men som sagt jag och Carro skulle få göra det tillsammans eftersom hon med hatar det. och det kanske blir lättare plus att läraren skulle hjälpa oss. Men det är inte fören efter jul, vi flyttade det.
Jaa, då är det skola snart då. föresten blev inskriven på skolan igår. så nu går jag där på heltid som dom sa ;) haha.
rätt skönt faktist..
nä nu har jag inte mycket mer att säga.
Ciao Sannie'

081123, Söndag

Känns som om jag mår dåligt inombords  för vet att det är någon som står mig nära som inte mår bra :/ Vet inte vad jag ska ta mig till eller säga! Men jag älskar dig lillesyster, vill inte att du ska falla ner så som jag gjorde. Du får INTE uppleva samma sak :'/  Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra eller säga för att det inte ska bli så ... Men jag finns här för dig och er! Älskar ju er jätte mycket.

Jahapp då va det Söndag och skola imorgon :) Hade jätte mysigt med Älsko igår :'D
Och ska även ansöka om skolan imorgon efter skolan :) Och sen har vi idrott med :D
me like ;) Hade tänkt och ta en promenad senare .. Det är ju Söndag som sgat :P haha
Nä nu ska jag inte babla mer om mitt skit!
Ha det nice.
Ciao Sannie'

Syster<3

Tänker på dig syster, vet hur allting kan vara och hur svårt livet verkligen är. Men jag finns här och du måste snacka med Mamma som jag sa det är mycket bättre så hon vet hur du känner! Vill inte du ska gå ner så mycket som jag har gjort i alla år! Det blir bara värre. Är bättre och se allting posetivt istället för negativt,! Vet att Mamma blir ledsen men hon vill ju också att du ska ha det bra och det kommer du att få! Och det vet ju hon också!
Jag älskar dig, tänk på det jag sa <3

081121, Lördag :)

Känns härligt att det är lördag, ingen stress och bara myss... Japp för idag åker Pappa till Falkenberg och träffar någon brud :O Vart lite schokad va länge sen han träffade någon brutta :P Men hoppas det går bra för honom denna gången i alla fall.
Så ikväll blir det nog massa mys för mig och min älskling =)


Hm..

JAG VILL LÄRA MIG ATT GÖRA OM MIN BLOGG! Någon som har några tips, om vilket pogram man ska anväda och sådär?
VILL GÖRA OM MIN BLOGG!

YEYE

På Måndag ska jag gå till konvux och skriva på papper om att jag ska börja på skolan i Klippan :D Läääängtar! Och imorgon är det skolan som gäller :)
Älskar dig snygging, hoppas det är du och jag livet ut <3
Det är 37 dagar kvar tills vi har 2år :'D<3 Jag är så himla lycklig snygging.
Finns ingen som dig, du är världens UNDERBARASTE!
Längtar tills i Januari då ska vi gyma tillsammans :D då ska vi ge gärnet på det här ;)
Nä nu har jag inte mycket mer att säga!
Ciao Sannie'

Torsdag!

Ja, jag är fortfarande sjuk :/ Eller hosta och förskyld. Skit trist! Men hade tänkt gå till skolan imorgon ändå för har liksom vart borta 3 dagar denna veckan :S plus att fredagar är lungna så vill ditt ;D
Men har sovit massor känns det som så jag känner mig lite bättre =)

Älskling
Jag älskar dig mer än vad ord kan förklara, det är du som lyser upp min dag. Du får mitt hjärta att brinna.
Ett liv utan dig skulle jag aldrig klara av, för det är du som får mig att verkligen kämpa för livet.
Vet inte riktigt vad jag ska säga men det finns så många ord men när jag väl ska säga/skriva det så
är det som om allt står stilla. Men du är hela min värld, vill aldrig leva utan dig.
Du&Jag har snart 2år det är absolut inte länge kvar, och jag längtar så.
Visa saker blir anorlunda men jag kommer alltid att älska dig och jag kommer alltid
att försöka göra allting bra igen. För jag vill att du och jag ska ha det så bra det bara går.
Du är värld all lycka i världen. Jag älskar dig mest av allt och alla!
Du är mitt allt Hjärtat mitt<3

Jag älskar denna killen <3

Idag ska jag bara ta det lungt, sen ska jag gå till skolan imorgon med nya krafter ;) Men går ju bara praktik än så länge, men hoppas dom får tag i alla papper som jag har så dom kan skriva in mig snart! För vill verkligen det. Trivs liksom till tusen på den skolan. Den är ju faktist skit bra =D
Nä nu ska jag göra annat!
Ciao Sannie'



Kärlek <3

Som ni kanske inte vet så har det vart lite konstigt mellan mig och Ante. Men det känns som det börjar ordna upp sig nu :) Han är så otroligt underbar så det finns ju inte ! Jag älskar honom över hela mitt hjärta, han och jag älskar varandra så vi klarar absolut detta tillsammans.. Är så glad när det är såhär mellan oss som det vart sen du kom hem igår!
Nä nu ska jag fixa mig sen ska vi gå upp och handla cigg på Lidel!
Ciao Sannie'

Helt sjukt.

Ja är fan sjukt att en kille kan veta så mycket och ha så mycket rätt i de :P

Här kommer det han sa! skriver inte allt, men endel de det handlade om!

han älskar henne som fan o hon älskar han
men nu så har hon tappat kännslor
och blivit kär i en annan kille
men hon vet att det händer så ibland så vet
hon att känslorna för den killen försvinner och hon kommer få ännu
mer starka kännslor till sin man
det är så i ett kvinligt liv
tjejer vet inte vad dom vill
och när dom har vad dom vill ha så ser dom om sig för nytt


Och det stämmer faktist! Asså man behöver inte bli kär eller så!
Men det är ju alltid något liknande . det är så sjukt.
JAG VILL INTE VARA TJEJ :|




Sjuk :/

Igår vart jag värsta förskyld oxh hosta. Men gick till skolan ändå för tyckte det inte var så farligt. Sen när vi ska åka till Kristianstad så va det samma sen på kvällen kände jag mig sämre och sämre mådde inte bra, kändes som jag hade feber.! Och det hade jag säkert. Så planerade att åka hemn idag då. Eftersom jag inte vill smitta ner dom andra. Så jag åkte hem idag vid tre. Och när Ante gick ifrån tåget samlades mina ögon med tårar. Pissigt att känna så. Saknar dig mitt hjärta! Sen nu mår jag bara illa, skulle inte ätit maten mådde illa innan och nu mår jag bara mer illa .. Men hoppas jag är bättre på Måndag så jag kan gå till skolan! Nä nu ska jag ta tempern och röka och så!
Ciao Sannie'

Skolan

Ja som ni alla kanske fattat så har jag vart jävligt trött hela veckan så har imnte orkat skriva något! Men idag känner jag mig LITE mindre trött :P Har vart skit kul i skolan bara massa skratt och rolig heter! Och idag har dom börjat räkna in mig i klassen :D Känns rätt roligt faktist! Så vi får se hur det går! Imorgon är det skolan sen är det vägen ner till Kristianstad och träffa svärmor med familj :) Ska bli roligt. Så Pappa var snäll och sa att han kunde ringa och prata med Gunilla om ansökan och sådär :) Så får vi se vad hon säger :D Men har inte mycket mer och säga :P
CIAO SANNIE'  :)

Skit dag idag med :/

Bråk med älsko idag emd ! Asså jag kan fan inte vara på bra humör hela jävla tiden :/ Fattar inte vad som är fel hela jävla tiden! Jag kan vara irreterad men so? Är det något att ta åt sig åt eller? Tydligen är det väl det. Jag har det fan inte lätt jag i heller. ! Bara för att du kan vara på gott humör fast det igentligen är skit!
SÄG VAD I HELVETE JAG GÖR FEL?
Får inte fram flera ord!
Ciao Sannie'

Foto!

Asså jag var ju och hämtade mitt busskort igår, och så är man ju tvungen och fixa bild. Och jag har bara gamla såna små. Och jag orkar inte gå och fota. Så jag kollade om man inte kunde skriva ut en sån bild, här på datan som man redan har. och jag tror man kunde det?! Så håller på med det nu. haha.
Men frågan är om dom godkänner ett sånt? För det är typ svartvitt. Aja, tar kanske det ändå för hallå palla gå och fota sig :/ nä verkligen inte !
Aja imorgon bär det av till svärfar för det är ju fars dag och vi firade min Pappa när mina småsyskon va nere som vi alltid gör.. Men hoppas det inte blir sent hos svärfar för jag har ju skola dagen efter.
Och jag är skit nervig inför skolan. Tur jag har en så snäll Pappa som kan följa med mig tills jag kommer till rätta. För hon som jag träffade sa att hon skulle komma och möta mig vid dörren och liksom är mest nervig för att hon inte gör det, och så vet inte jag riktigt vart jag ska ta vägen ju! Men hoppas det går bra!
Nä nu ska jag fan limma ditt de där fotot ;) haha svartvit YEEES! haha
CIAO Sannie'

Jag saknar nog för mycket. :/

Den senaste tiden har allt bara blivit fel som jag har gjort. Kanske inte allt men det mesta! Och jag saknar dig rent ut sagt. Då du hjälpte mig, och fixa och dona, då vi var tillsammans, gjorde saker ihop. Inte bara va på varsit håll och hoppas på att allt kommer ordna sig! Jag vill faktist inte bo här hela mitt liv. Jag vill flytta hemifrån nångång..Jag pratde med dig lite om detta igår. Sen nu för en stund sen kom du ut i köket och fråga "hatar du mig" då sa jag bara men du hjälper ju inte till! Men jag hatar inte dig älsko jag älskar dig. Men du förstår inte hur jobbigt detta är för mig. Jag orkar rent ut sagt inte ha det så här. Jag vet att jag också gör fel. Men varför säger du inegnting? bara för att jag ska märka det själv? Ja men jag kan faktist inte se allting själv!

Jag vill ha det vi hade förut :/ <3

Promenad daks snart!

Snart daks för promenad ja, men ska gå ner till konvux oxh fixa busskort så jag kommer iväg till skolan på Måndag!
och just nu försöker jag få upp skånetrafiken så man kan kolla vilken buss det är som går till skolan, och vilken tid den går. Men sidan är ju som vanligt seg. Vaknade 12:00 idag och fick panik för Anders sa att jag skulle vara där nere på konvux innan två idag om jag skulle ha busskort. Men jag hade tänkt ringa Gunilla redan innan och fråga henne om hjälp. Så ringde henne i "morse" när jag vaknade och hon sa atthon kunde hjälpa mig med det men att hon skulle någonstans vid ett så hon sa att ja kunde komma efter det men senast fyra! Så tänkte dra snart! Och klockan är 14:00 nu och Andrée och Aleeezx sover fortfarande :O Fattar inte hur man kan förstöra dagarna sådär. först väkte jag Aleeezx för hon skulle igentligen följa med mig men hon somnade om :/ Och sen väkte jag Ante typ nyss och han somnade med om. Asså vad är detta? Fattar ingenting ibland, hur man kan sova bort hela jävla dagarna! Om dom inte gått upp när jag kommer hem startar jag fan musik på högsta volym ^^ haha
Jag hatar när man sover bort hela dagen, jag tycker man bara blir tröttare då:P i alla fall jag:D
Nä nu ska jag klä på mig och sådär sen ska jag väl dra ner ditt!
Ha en bra dag!
Ciao Sannie'

BästaVän <3

Ja nu ska jag och min bästa vän strax gå till Lidel och köpa lite cigg! Vart gå! För behöver motion och sen känner jag mig faktist tjock idag :/ Orkar inte ta upp varför!
Tavk för att du är här hos mig gumman, det känns faktist allmänt bra att ha dig här! Vi kan vara med varan, vi kan vara för oss själv och ingen av oss bryr oss om att vi är själva eller med varandra. Ibland kan det vara skönt och vara för sig själv och ibland med varandra. Du är till stor hjälp av att bara vara här hos mig gumman <3
Ja nu får vi se hur lång tid det tar till Lidel härifrån också ;)
Längtar tills på Måndag men samtidigt inte. Det är gympa då också, shhiiit första dagen också är det gympa har inte haft det på ca 2 år i alla fall. Men får hoppas på att det går bra brukar ofta ge gärnet när det är så :) Och idag ringde Anders till mig och sa att jag kunde komma ner till dom och hämta busskort om jag va säker på att jag skulle börja skolan, och om jag va osäker skulle jag betala bussresorna och sen spara kvittorna och sen få pengarna av dom! Men tror jag ska gå ner ditt imorgon innan två och ta busskortet istället.. Men ska prata med Pappa och se vad han tycker är bäst :) Bra och ha Pappa ibland ;) [GANSKA ofta faktist] :D
Nä nu ska jag gå och se om Aleeez är färdig för promenaden :)
CIAO Sannie :]

God Morgon!

Jag gick och la mig vid tre på natten och så vaknar jag klockan elva och kan inte somna om. Så nu sitter jag här, tänkte gå och lägga mig hos min älskling en stud ;) Sen senare får man väl se vad som händer. Ska väl upp på Lidel och köpa cigg i alla fall! Det är ju rätt billiga cigg det i alla fall. Får nog ta moppen för känner mig lat idag. Men sen är ju frågan om man klarar sig med bensin hela vägen upp och hem! Men det hoppas jag på! Nä Kanske skriver senare. Ha en bra dag!









CIAO Sannie ;)













None


Trött eller vad?

klockan är 02:23 och JA jag är fortfarande vaken! Vi har rökt vattenpipa och spelat spel. Va himla roligt! Jag Och Alex skrattade skit mycket åt ingenting, så trötta är vi! och jag hade tänkt gå och lägga mig nu snart, för orkar inte sitta uppe sen sova halva dagen liksom! Men vi får se hur det blir. Va igentligen sugen på att röka vattenpipa igen men typ ingen orkade eller så, och vill inte göra det själv, lite trist liksom! Känner mig bara skit deppig just nu. Men kanske är för att jag är trött ? aa jag vet inte! Nä men det har varit en himla kul kväll i alla fall! Nu ska jag sätta igång tv, och säga godnatt! Så hoppas ni har det bra där ute :)
CIAO Sannie :)

None

Jag älskar dig mer än ord kan beskriva hjärtat mitt!
Du är allt för mig och så mycket mycket mer!
<3<3<3

Sådärja!

Så nu är jag fixad ;) Men inegn har kommit än :P Men väntar mest på grabbarna. Hoppas Emma har ork och komma! Skulle vara så himla roligt. Är faktist ovanligt glad idag ^^ Men vettefan varför.. haha! Kanske för det gick bra igår när jag kollade på skolan och sådär? Och hoppas verkligen allt går bra på Måndag! :) Men ni får ha det så bra orkar inte sriva mer;P Annat för mig :D CIAO Sannie ;)

Folk, Folk, Folk

Ja idag blir det massa folk som kommer, känns det som i alla fall ovanligt många ^^ ska strax göra mig i ordning! har klippt mig med ^^ Vart faktist bättre än vad jag trodde:D Och Alexandra har vart här sen i Söndags, jätte kul att hon kom :) Jadu och i Måndags så köpte jag vattenpipa, men den verkar inte funka :S helt cpe, så Antes kompis ska komma hit och se, för han har en likadan! Så om det inte funkar så kommer jag fan gå och klaga :S För den ska ju inte vara paj deräkt när man ska pröva ^^ Och igår var jag ju på studie besök va faktist jätte bra. Ska ditt på praktik vecka på Måndag och se om jag vill gå den linjen och sådär. Så ska faktist bli roligt :) Nä nu måste jag fortsätta och göra mig i ordning.
CIAO Sannie ;)


Jag finns här för dig<3

När jag säger att jag finns här för dig så menar jag det verkligen. Och när jag ser att du verkligen behöver en bästa vän så gör jag alllt för att göra allting bra! Vet att jag kan vara för snäll ibland men jag kan bara inte låta min bästavän sova på gatan, det går bara inte! och det minsta jag kan göra är att lägga in 100kr på ditt konto kort så du kan åka till mig och försöka fixa allting utan att nån så kallad mamma stör och slänger ut en i mellan åt! Gör allt jag kan för dig gumman. ÄLSKAR DIG<3


None

LÄS

..... Ja läs min nya blogg istället http://sanniie-sannie.blogspot.com/
VORE GUD SNÄLLT ;)

Vill!

Vill göra min egen blogg. Någon som vet hur man laddar hem de pogramet? Vore himla snällt om någon sa det. För vill verkligen lära mig!












KAN SJÄLV ;)

Utkast: Älska mig ...





Älska mig för den jag är! Jag SKA inte vara feg jag ska klara detta. Det får INTE skita sig med skolan! JAG MÅSTE KLARA DET! Så är det bara..

Sannie, frisör eller?

Ja idag klippte jag min lillesyrra. Vart skit bra fast det vart kort, men va inte så lätt och få det mindra kort. För hon hade redan rätt kort.. Och ska klippa på mig själv med, men blir kanske imorgon för är helt slut idag :O Nu är det bara väntan på maten, sen är det sova känns det som men blir väl inte sova ändå ^^
Kommer bilder här på min "snygga" klippning!


Längtar :)

Aa, längtar tamefan till Tisdag, studiebesök på skolan då. Hoppas verkligen den skolan är bra som alla säger, för vill börja om skolan och göra allting bra nu. Vill inte gå här hemma och tro att allting ska bli bra att jag ska få något jobb utan utbildning! Så jag håller tummarna på att det är en bra skola!
Snart ska vi iväg upp till byn och handla lite, ska ju göra tårta åt mina tvilling systrar som vi tänkte fira idag fast dom fyller den 24e nov. Så ska hoppa in i duschen och fixa mig. Sen imorgon åker dom ju hem :/ trist men aja. Ser dom inte fören nästa lov. Nä nu ska jag hoppa in i duschen i alla fall. och hoppas på att Alexandra hör av sig snart.
Ha det nice. CIAO Sannie

RSS 2.0